[Video] De Treffers onderuit tegen EVV, 4 rode kaarten

De Treffers heeft zaterdagavond de uitwedstrijd tegen EVV verloren. In Echt vielen er meer rode kaarten (4) dan doelpunten: 2-0. De Treffers eindigde de wedstrijd met 8 man.

De thuisploeg kwam na 20 minuten op voorsprong door een doelpunt van Stef de Wit. De Treffers had daarvoor al kansen gehad om zelf de score te openen. Nog voor de rust kregen de gasten de eerste rode kaart van de wedstrijd; Robin Janssen mocht na hard inkomen gaan douchen.

Vijf minuten na de thee stond het wat rode kaarten betreft weer gelijk, omdat ook Maxime Verheyen (EVV) na een harde overtreding het veld moest verlaten. Na 70 minuten viel de derde rode kaart van de wedstrijd toen De Treffers-speler Rick Verbeek (vermeend elleboogje) kon inrukken. De Groesbekers hadden tot op dat moment ook het betere van het spel.

Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd beslist. De Treffers kreeg voor de derde keer een rode kaart, de vierde in totaal deze avond. Ditmaal was het Eef van Riel die in de fout ging. Uit de strafschop die daarop volgde werd het dankzij Michèle Meerburg 2-0. Deze stand bleef verder onveranderd, al kreeg EVV nog wel mogelijkheden om de score op te schroeven.

Voor De Treffers is het de tweede nederlaag op rij. Vorige week was WKE in Groesbeek met 0-3 te sterk. De achterstand op koploper AFC blijft vijf punten, alleen heeft AFC één wedstrijd minder gespeeld. De Amsterdammers spelen zondag tegen HBS. Leonidas, dat evenveel punten als De Treffers heeft, komt zondag ook in actie. De nummer twee in de zondagtopklasse speelt een uitwedstrijd tegen FC Chabab.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Amateurvoetbalopzondag.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 63 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Onsportief

Schopploeg

Antoon

En toch weer stappen gemaakt !!! ( Richting kleedkamer )

Marco Borsato

Vandaag is rood.
Ik werdt graag gedraaid op zuid 😉

Erik

Kom op die Rooie !!!

Antoon

Niet zo erg dat rood eigen jeugd genoeg ???

ABN speller

Dit geeft het iq aan! Werdt met dt! Haha net zoals achiellus zeker

Wie schrijft dit artikel hierboven is die bij wedstrijd geweest?

Zuid

D’Onorio kan beter stoppen met fluiten. Wat een mafkees.

ABN speller 2

Nou nou valt niet mee die spelling! Werdt met dt hoog iq dan speelt treffers toch een aantal niveaus hoger!

T ligt weer aan de scheids.

Fluts

Hoe gaan ze dit opvangen? Selectie is volgens mij niet heel breed.

Jammer voor de kampioensaspiraties…

De Kuier.

ECHT goed bezig!

eitje

fairplay??????????????????????????????????

De weg kwijt

Ze zijn de weg kwijt op Zuid. 3 wedstrijden op rij punt verlies. Crisis in de maak.

henk h

Ik ben er niet bij geweest dus kan ik ook niet beoordelen, maar 3 x rood en na de wedstrijden van de afgelopen weken, gaat het weer een stuk minder en lijkt het seizoen alweer verloren ( tja periodetitel ) wat moet je er mee?
Opzich is de uitslag dan nog redelijk als je met 8 tegen 10 speelt.
Hopen dat de tegenstanders dan maar punten laten liggen en het spel weer beter word van de Treffers. Eerst maar een ander elftal opstellen met andere spelers, want het hele middenveld is voorlopig geschorst.
Jammer voor nu, maar het seizoen is nog lang.

Dickie

Kan ook niet anders als de twee trainers niet meer praten met elkaar. De bom barst bijna….

Brigadier
Scheidsrechter was aardig de weg kwijt! Eerste 20min speelt Treffers aardig, EVV komt eerste keer over middellijn; doelpunt! Niet veel later werd spits EVV gewisseld voor middenvelder! Treffers kon aanvallend, na de rode kaart van Robin, niet veel brengen! Na rust eigenlijk meteen rode kaart EVV, daarna kwamen er flinke kansen voor Treffers en speelde, zoals altijd, EVV op de counter! Rode kaart Rick niet terecht, kopduel waarbij zijn tegenstander tegen hem aanspringt.. Rode kaart van Eef niet goed kunnen beoordelen, maar scheids z’n uitleg was een duw in de rug! Volgende week thuis tegen HBS, hopen dat het niveau… Lees meer »
kampioen van de armoe

Robin begint al vroeg aan de winterstop. Dus tijd genoeg om over een volgende stap in z’n carrière na te denken.

dirk

Trainers praten niet meer met elkaar???? Onzin

stom

Hoogmoed komt voor den val

wpDiscuz