Zwembad De Lubert in “Social Media Top 50”

Het Groesbeekse zwembad “De Lubert” staat in de zogeheten “Social Media Top 50” van het vakmagazine “Zwembadbranche”. De Lubert komt binnen op plaats 45.

De lijst wordt samengesteld op basis van drie meetpunten: het aantal volgers op Twitter, likes op Facebook en de IPM-score op Facebook. De eerste twee punten spreken voor zich. De IPM (Interaction Per Thousand fans)-score is gebaseerd op het aantal likes en comments. Puur “likes” binnen slepen heeft dus voor wat de IPM-score betreft geen zin, het gaat vooral om de interactie op de Facebookpagina. Voor de drie scores krijg je een ranking. Door de rankings bij elkaar op te tellen en te delen door drie krijg je een totaalscore.

De Lubert had ten tijde van de meting 69 volgers op Twitter en 130 likes op Facebook en kwam daarmee binnen op de 45e plaats. De volgende update volgt in april. “Deze uitslag is gebaseerd op jullie vind ik leuks, reacties en volgers. Dus ga zo door en wie weet horen we in April bij de top 10”, staat er op de Facebook-pagina van het zwembad.

Volg zwembad De Lubert ook op Twitter: @zwembaddelubert
FacebookLogo_DG1 Like Zwembad De Lubert op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Zwembadbranche #41 (2013)

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Pieter-Jan

Dat zegt natuurlijk helemaal niets over het gebodene!
Wat “”liken”” betekent is voor velen een raadsel!

Lees het ingezonden stuk van in het Groesbeeks weekblad van mevr. Pol. De oudjes worden volgens haar weggepest uit het zwembad. Ze hebben het zwembad öpzettelijk”verkleind met een ketting met ballen en de oudjes mogen niet kletsen als ze zwemmen!!! Zij krijgen een vermanende brief nota bene ondertekend door de burgemeester die als vooruitgeschoven post c.q. plaatsvervangend badmeester van Belgers het op badmeester fluitje mag blazen. Het moet niet gekker worden! Burgermeester ik had nooit gedacht dat u zich zo als verlengsnoer zou laten gebruiken.

Jammer

Heeft inderdaad niets met kwaliteit ect. te maken
gaat alleen om de contacten via de social media.
B.v. kijken op de site wanneer de openingstijden zijn etc.

www.hanspeters.eu

Ik heb een brief gezien Pieter-Jan en ik heb dit als zijnde Lubert- Bastards (ideetje van de mensen die klagen zelf) aangekaart in de raadsvergadering. Eerst bij mijn inbreng in de carrousel maar daar lied Bekers hem niet toe en ook niet beantwoorden, daarna in de raad en daar kreeg ik geen fatsoenlijk antwoord. Het antwoord dat ik kreeg was ja, wij hebben ambtelijke capaciteit bij overtredingen.

www.hanspeters.eu

Ik bedoel natuurlijk liet en niet lied

Sprookje

@hanspeters: maakt niet uit Hans, de toon is gezet:)

B. Eerput

De Lubert heeft lange tijd geen eigen website gehad, slechts een moeilijk te vinden pagina op de gemeente site. Geïnteresseerden waren daardoor aangewezen op een fb pagina e.d., andere zwembaden hebben wel een website en daardoor wellicht ook minder interactie op fb pagina’s. Dat de Lubert in een top 50 staat zegt dus helemaal niks.

miep

Ik heb ze liever in de top van schoonste zwembaden!Het is dat het op de fiets het fijnst te doen is voor zwemlessen…,maar als ik naar de toiletten kijk,de strepen op de muren,losliggende putjes..krijg ik de rillingen!

En dat liken…ze hadden een actie dat je een kind gratis mee kon nemen met vrijzwemmen als je de boel aanklikte.Dus dat zullen er wel veel gedaan hebben.

B. Eerput

Daar komt de aap uit de mouw, bedankt voor de info Miep.

kikker
slecht dat gedoe met de oudere zwemmers die niet mogen praten in het zwembad. Zal wat worden met de kinderen straks in het kikkerbadje? Welke idioot bedenkt zoiets. Juist de ouderen vormen de grootste doelgroep van zwemmers die ook zal blijven groeien de komende jaren. Moet je wel visie voor hebben en er personeel met klantvriendelijkheid tegen over zetten en geen ‘locatie manager’ uit het kamp van Belgers. Ach het is meer een wensvijver aan het worden: de gemeente gooit er geld in (5 miljoen), Belgers doet een wens, en de volgende dag staat er 5 miljoen op Belgers zijn… Lees meer »
wpDiscuz