[Foto’s] Doelpuntloos gelijkspel De Treffers tegen HBS

De Treffers heeft zondagmiddag een punt gepakt. De roodzwarten speelden in eigen huis gelijk tegen HBS: 0-0.


Doelman Gianni Kamperveen is de laatste tijd goed in vorm en keert hier de inzet van Jasper Zuidwijk. Foto en rechten: Jan Peters.

In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Kansen op een doelpunt waren er aan beide zijden, maar gescoord werd er in het eerste bedrijf niet. Dit komt omdat HBS-doelman Gianni Kamperveen enkele mogelijkheden van De Treffers om zeep hielp en HBS het verzaakte om haar eigen scoringskansen te verzilveren.

Na de rust ging het spel ook weer op en neer. Tot veel grote kansen leidde dit aanvankelijk echter niet. Hoewel De Treffers iets sterker werd moesten de Groesbekers oppassen voor de uitbraken van HBS. De Treffers-speler Markus Rychlik kreeg na 70 minuten een enorme mogelijkheid om zijn ploeg op voorsprong te zetten. De speler die dit seizoen overkwam van EVV schoot de bal van dichtbij over het doel.

In de slotfase kreeg HBS via Edwin de Graaf een goede kans, maar De Treffers-sluitpost Berry Peters was alert op een inzet van de middenvelder. Het bleef lang spannend op sportpark Zuid in Groesbeek en Kamperveen hield zijn ploeg ook in de laatste minuten op de been. Doelpunten vielen er niet meer.

Beide teams maakten door het gelijkspel geen optimaal gebruik van het verlies van koploper AFC. De Treffers blijft met 26 punten uit 14 wedstrijden derde in de zondagtopklasse, achter AFC (31 pnt) en Leonidas (29 pnt).


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kampioen van de armoe

De…….Jan Peters…… benoemde het vanochtend al voor de microphone van omroep Groesbeek: “de treffers is een zinkend schip”

gelul

Zo nu is da gelul over die 11-0 ook klaar

Hans1
Hopelijk is het in het feesthonk weer gezellig want van het voetbal wordt toch niemand meer vrolijk? Wat was het weer beroerd vanmiddag. Spelers als de Wijze kunnen toch helemaal niet op dit niveau meekomen. Als dan ook de routiniers als v Alst, Bakker en Zuidwijk fouten gaan maken en strooien met lange en slechte ballen dan wordt het wel heel hard hozen om dat schip boven water te houden. Jan Peters zei vanochtend ook dat met alleen Groesbeekse voetballers het niveau van een gezamenlijk elftal hooguit 3e klasse zou zijn. Daar staat dan niemand van de Treffers in al… Lees meer »
gelul

Nou Hans, iK lees hier op de site dat de Treffers kantine prop vol met mensen zit die zichzelf BERENGEZELLIG vinden.

nou.. nou

Nou… nou…het zijn me wel uitspraken van onze “technisch directeur”
Te beluisteren: http://www.omroepgroesbeek.nl/uitzending-gemist (vanaf 11.00 uur)
En Arno Arts….. wat een frustratie zeg, en totaal geen zelfreflectie.

Klaas

Nou nou ze zeggen wel waar het op slaat,dat kun jij niet zeggen met wat je berijkt hebt sukkel

Friedel

En weer stappen gemaakt !! En de reacties van Jan peters !! Zijn de sigaren bijna op ??of wordt het te koud op het balkon ??

Treffersfan

De Treffers een zinkend schip??? Wat een onzin! Vanmiddag was het (weer) niet goed, maar zijn we toch een punt ingelopen op de koploper. Aan inzet en mentaliteit ligt het niet. De conclusie is dat we -zeker in de breedte – domweg te weinig kwaliteit bezitten. En als we dan door blessures of andere omstandigheden een aantal spelers moeten missen, hebben we een gemiddeld Topklasse-elftal. Zet daar een prima HBS tegenover en dan is een gelijkspel een terecht resultaat. Gelukkig zijn we allemaal realistisch genoeg om dat te kunnen erkennen.

Treffersfan

@Klaas,
berijkt???? Domoor!!!

Klaas

Treffersfan jij ben de besde

andy

Jan Peters, houd op, wat een blaaskaak. Heeft niets positiefs verteld. Eerst het feit dat zijn foto niet meer bij germania hangt. Dan de afgunst over achillrs. Vervolgens de domme uitlatingen over sjn. Wel toegeven dat hij daar zijn zakken gevuld heeft, maar dan ook zeggen dat daar 30 jaar gevangenisstraf loopt. Ook de frustratie dat de tennisclub zichzelf moet berooien. En dan nog treffers dat niet best presteert. Jezus, wat een leven moet die man hebben. Eén en al frustratie!

Hans1
Tja Andy, hoe positief moet je zijn over SJN als de hele club uit de competitie wordt gehaald door de KNVB? Zou Jan dan liegen? Over die foto begon hij niet zelf want dat werd hem gevraagd. Hij heeft alleen gezegd dat ie op z’n zestiende niet had moeten zeggen dat ie terug zou komen bij Germania en toen ie dat niet deed ( overigens geheel terecht want daarvoor was ie nog veel te goed, met alle respect) was men bij Germania kwaad en had men beter begrip moeten tonen. De tennisclub heeft zichzelf inderdaad moeten berooien dus dat is… Lees meer »
Marcel
Jan Peters heeft een punt: dit elftal is (bijna?) een zinkend schip. De vraag is wat hij dan nog bij die club moet als technisch directeur. Het is o zo makkelijk om met forse uitspraken te komen, maar dan vrolijk en wel blijven zitten? Ik heb vanmiddag een draak van een wedstrijd gezien! Ik weet ook niet wat ik van het trainersduo moet denken; een hoofdtrainer die koel en wel de hele wedstrijd op zijn stoeltje blijft zitten, en pas luttele minuten één wissel toepast, terwijl iedereen met een beetje kijk allang heeft gezien dat Santiago en nog een paar… Lees meer »
Groesbeker
Mensen moeten eens begrijpen dat de tijden van weleer bij De Treffers voorbij zijn. Spelers als vd Ing, Meijers, Bergers, Kuipers en Willems worden niet meer bij De Treffers binnengehaald, die gaan rechtstreeks één niveau hoger. Dit komt omdat dat hogere niveau ook minder is, en het hoogste niveau in Nederland is ook al jaren dalende. Jan Peters legt de vinger op de zere plek, maar zit in een situatie dat hij die uitspraak realistisch gezien niet kan doen. Het zou hem sieren als hij nu toont een flinke vent te zijn en ruimte maakt voor iemand die wel wil… Lees meer »
Groesbeker

trouwens, in tijden als deze zou het de rest van de pakken dragende garde op Zuid ook sieren om eens wat minder met de kin omhoog te lopen, ook die tijden liggen ver achter ons..

dickie
Ik dacht, na mijn bezoek aan mijn kluppie Achilles zaterdag in Venlo, laat ik eens een keer naar Zuid gaan. Ik zag een heerlijk technische ploeg en dat was HBS. Wàt een middenveld. En zoveel positiewisselingen. Met een hele goeie keeper. En het schijnt de enige niet-betalende Topklasse-club te zijn…. Treffers viel me ècht tegen, qua techniek. De wil was er wel, maar de kwaliteit een stuk minder. Vooral de achterhoede en de opbouw was zeer matig. Zuidwijk was erg matig. Als de laatste pass van HBS beter was geweest, had De Treffers zeker 2 doelpunten, misschien wel 3, om… Lees meer »
Treffersfan
Ach Dickie, er waren er wel wat meer dan 300. Maar inderdaad, de tijden dat er bij ons minimaal 1200 mensen langs de lijn stonden, zijn ook al lang voorbij. Dat is iets dat onomkeerbaar lijkt te zijn. Ik vond het deze keer ook sfeerloos. En dat het scorebord niet werkt, ergert mij ook mateloos. Maar als ik dan weer hoor dat de supportersbus van Achilles, met pakweg 20 supporters op leeftijd, onder politiebegeleiding het stadion van De Graafschap wordt ingeleid, “zakt mij toch ook de broek af”. Betaald voetbal anno 2013. Het kan toch niet veel triester. Laat ons… Lees meer »
Treffersfan

En als je de nummer drie van de Topklasse ‘een zinkend schip’ noemt, dan ligt 98% van alle amateurclubs vast op de bodem. Wat een ONZIN!!!

dickie

Ik was erbij in die bus naar Doetinchem, klopt helemaal.
3 motoren met zwaailichten. Schande.
We waren wèl snel thuis, haha.

Idem in Venlo. Gewoon de kooi in met zijn allen. Hele wedstrijd door de tralies kijken.
De reacties van de supporters die op De Heikant zijn geweest zeggen genoeg: Wat een verademing.

Kunnen die clubs dan wel niks aan doen. Dank die 50 gekken die ‘t verpesten voor de rest en de burgemeesters en de KNVB die in hun broek doen maar, denk ik.

We zullen zien hoe ‘t afloopt….
Jupiler League is een doodlopende weg. Fox trekt zich de haren uit hun hoofd.

nou.. nou

@Treffersfan… het waren de woorden van …. Jan Peters, onze eigen “technisch directeur”.

wpDiscuz