John Neijenhuis stopt bij De Treffers

Na dit seizoen stopt John Neijenhuis als trainer bij De Treffers. Dit meldt de club zaterdag op haar website.

Hij is twee jaar geleden samen met Camiel Jager aan het roer gaan staan bij De Treffers en is toe aan een nieuwe uitdaging. “Het gevoel zegt dat het genoeg is bij De Treffers, daarom heb ik besloten niet nog een jaar door te gaan. De Treffers vind ik een prachtige club, en ook met de selectie klikt het goed. Het is echt dat ik toe ben aan iets nieuws. De keuze heb ik ongeveer vier weken geleden gemaakt, toen we bovenaan stonden en de periodetitel pakten. Het heeft dus niks met het resultaat van de laatste paar wedstrijden te maken”, aldus Neijenhuis.

De Treffers staat op dit moment derde in de zondagtopklasse. Op die positie eindigde de Groesbeekse topklasser vorig jaar met Neijenhuis en Jager. De roodzwarten hebben het de laatste weken zwaar; in vier duels werden slechts twee punten gepakt.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website De TreffersTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 32 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Fluts

De kapitein verlaat de Titanic! Nooit een goed teken!

De kapitein verliet de titanic niet, die bleef op z’n schip, de kapitein van de costa concordia bij italie, die verliet z’n schip

Reageerbuisje

Die is voor het eind van het seizoen weg, wedden ?
Schijnen niet meer met elkaar te praten…..

thijssen

het doet voor enkele pijn ,maar gewoon eric meijer voor de groep,voor volgend jaar.

achilles '929292929

Is natuurlijk helemaal geen slechte keus !
Alleen zal hijzelf zich twee keer stoten aan dezlfde steen ?

achilles '929292929

M.a.w. iedereen in de club moet daarachter staan (hè, Jantje..) want niet Frans Derks bepaalde uiteindelijk wie er kwam. Eric had de laatste stem. Heeft o.a. komst van Potje tegengehouden….
Dus dan moet Jantje weg. Dan lukt ‘t wel met Eric.

Friedel

Waar is het ! meeste rommeltje op de heikant of op zuid ? Met de helft van de vechtlust van de sponsor op zuid ! komt het wel goed op zuid !

Treffersfan

Het contract van John loopt af en hij geeft aan een andere uitdaging te zoeken. Wat is daar nu zo vreemd aan? Dat gebeurt bij elke club. En volgend seizoen staat er echt wel weer een trainer voor de groep. Dat mag Camiel zijn, maar ook Arno Arts of Eric Meijers. Ik denk dat het veel belangrijker is dat we onze spelersgroep versterken. En ik weet dat men daar al heel druk mee bezig is.

nou.. nou

Al die “grootbekken” op zuid die jaren een lange neus trokken richting Eric Meijers roepen nu om zijn komst. Maar met dat fantastische aankoopbeleid van J.P. bakt hij er dan ook niks van.

Piet

JP?? Die noemt zich clubnaam maar krijgt er bakken met geld voor en brengt de club geen millimeter verder. Wegwezen!! Echte clubmensen aan het roer!!

Insider

De laatste strohalm GL is aan het vertrekken dus JP heeft geen enkele steun meer binnen de club. Lijkt mij duidelijk….

nou.. nou

JP gaf vorige week duidelijk aan “het zinkende schip niet te willen verlaten” Gister was JP nog bij Juliana in Malden aan het “scouten”. Dus … druk doende met komend seizoen

Treffersfan

Zolang hij nog in functie is bij De Treffers, is het ook niet meer dan normaal dat hij zich oriënteert op mogelijke versterkingen. Hoewel ik veel respect heb voor zijn carrière en zijn verdiensten voor onze club, wordt het toch eens tijd om een andere weg in te slaan. Zonder JP.

adder onder gras

gewoon met je eigen jeugd verder gaan dat is veel beter maar willie willems word de nieuwe trainer volgend seizoen

eigen jeugd schei toch uit, dan heb je er wel verstand van adder onder het gras.

nou.. nou

@adder onder gras.
Geef nou niet zo op over “die eigen jeugd”
Allereerst: veel weggehaald bij andere clubs…..
Ten tweede: Een club als Juliana heeft al jaren een veel beter jeugdbeleid. (zaterdag heeft de A1 van de treffers gewoon thuis met 0-3 verloren van de Maldenaren)

Treffersfan

De Treffers heeft een prima jeugdbeleid. En misschien is het zo dat Juliana over de hele linie betere jeugdelftallen heeft. Maar zij hebben ook veel meer jeugd. Zet je het aantal jeugdspelers af tegen het niveau, dan doen wij het hartstikke goed! En dat kunnen niet alle clubs in Groesbeek zeggen: DVSG C1 – Achilles ’29 C1 11-0. En dan hebben we het over een vijfdeklasser tegen een club uit de JL (betaald voetbal!). Waar hebben we het eigenlijk over?

Hans1

Ja, waar heb je het in godsnaam over?? De meisjes B1 van Treffers was vorige week al kampioen maar rijden een week later 3 keer over de Heikant in een vrachtwagen? Waar hebben we het eigenlijk over??

@Piet
Als jij Jan Peters geen echte clubman meer vindt dan wordt het misschien eens tijd dat jij jezelf achter de oren gaat krabben.
Overigens is er niemand die met deze selectie de club een millimeter verder kan brengen en zonder geld wordt dat ook niet beter. Daar kan Jan Peters niks aan op of af doen.

Treffersfan

@Hans1, Waar heb jij het over? Ik reageerde alleen op de kritiek op ons jeugdbeleid. Wat kan mij het nou schelen dat de meisjes in een vrachtwagen langs de Heikant rijden. Of kun je daar ook al niet meer tegen? En dat we met deze selectie geen ‘stappen maken’ (wat komt mij dit bekend voor, ha, ha) is ons ook wel duidelijk. En daar gaan we wat aan doen. Wacht maar af!

Hans1

Jij een metafoor , ik een metafoor Treffersman!
Ik krijg een beetje een raar onderbuikgevoel als ik de “lobby” zie om Jan Peters weg te willen hebben.
Het lijkt wel of er mensen die een bepaalde functie hebben op Zuid hier anoniem een hetze zijn begonnen om hem weg te krijgen omdat ze weten dat Eric Meijers onbespreekbaar is zolang Jan Peters bij de Treffers is.

PS ik was de eerste die het meisjesteam vorige week feliciteerde dus de vraag of ik daar niet tegen kan is onterecht.

wpDiscuz