De Treffers onderuit tegen VVSB

De Treffers heeft zondagmiddag van “angstgegner” VVSB verloren. In Noordwijkerhout werd het door een laat doelpunt 1-0. Het was de vijfde competitiewedstrijd op rij dat de roodzwarten niet tot scoren kwamen.

Bernard Hofstede kreeg namens de bezoekers nog wel een goede kans, maar hij miste. Het enige doelpunt van de middag viel na 84 minuten toen Mike Koenders de 1-0 in de touwen werkte. Dit was tevens de eindstand.

De Treffers blijft ondanks de nederlaag derde in de zondagtopklasse. De mannen van Zuid zagen de concurrentie, AFC en Leonidas, ook puntverlies lijden. De voorsprong op de nummers 4, 5 en 6 is echter wel kleiner geworden. VVSB, JVC Cuijk en HBS staan nog maar op één punt van De Treffers.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

GEWOON jammer

boersteeg

zou het nu ook zo gezellig zijn in de kantine?

Friedel

Zit weer vol denk ik ! Live muziek ?? Het get dr op Doar

We speelden uit jongens, volgens mij is het dan nergens druk. Werd overigens wel muziek uitgeladen in noordwijkerhout. Serieuze zaken, de wedstrijd was slecht! Het veld was dramatisch! (geen excuus, mag wel gemeld worden) En de kans van hofstede was niet goed, die was niet te missen! De pupil van de week had hem waarschijnlijk nog gemaakt. Dan krijg je een late goal tegen, iedereen verwachtte hem maar hij is wel kut. Verder heb ik er weinig over te zeggen. Gelukkig blijft de schade bovenin nog enigszins beperkt, na 5 wedstrijden zonder doelpunten staan we gewoon nog steeds 3e met… Lees meer »

Correctie, 5 punten van AFC*

boersteeg en friedel bij jullie is het een stuk gezelliger.

dree
wat is er aan de hand bij Treffers.Het wordt met de week slechter zeg.Maar de kansen moeten der in.Gistreren ook weer Hofstede.Zo bal moet er in.Maar met de mond kan die alles.Gisteren een totaal futloos treffers gezien.Geen enkele lijn in het elftal.De trainers die alleen maar langs elkaar heen lopen.De andere valt biina achter over die zit maar geen overleg.Ik denk dat TC toch nog moet ingrijpen.Al hoe wel dat ze gisteren langs het veld zijden dat het niet aan hun lag.zo komt het dus niet goed .aanstaande zondag kan de competitie er al op zitten voor ons met dit… Lees meer »
Theo

Het wordt tijd dat ze de voorhoede van het 2e zondagteam maar eens oproepen bij het eerste!!

wpDiscuz