Geen “rapportcijfer” voor Cillessen

Ajax-doelman Jasper Cillessen heeft voor het duel met AC Milan van de Italiaanse krant “Gazzetta dello Sport” geen cijfer gekregen. De doelman hoefde namelijk bijna niet in actie te komen.

Cillessen_krant_geen_cijfer_GdS
Cillessen had woensdagavond met een iPad onder de lat kunnen staan. De keeper kwam bijna niet in actie en kreeg daarom geen cijfer. Foto: @ajaxlife

Het zal niet vaak gebeuren dat een doelman in een uitwedstrijd tegen AC Milan in de Champions League nagenoeg niets te doen heeft. De Italianen kwamen na 20 minuten met tien man te staan en moesten daarna zien te voorkomen dat ze tegen een nederlaag aan liepen. Ajax had aan één doelpunt genoeg om zich voor de volgende ronde van de Champions League te plaatsen. Gescoord werd er niet in San Siro, waardoor de Amsterdammers na de winter in de Europa League spelen. AC Milan heeft door het gelijkspel wel een plaats bij de laatste 16 weten te bemachtigen.

Cillessen wist in de laatste negen competitiewedstrijden maarliefst zeven keer “de nul” te houden. De Groesbeekse sluitpost, die eind september de eerste doelman van Ajax werd, kreeg in die periode slechts twee tegendoelpunten.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Twitter

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
blaag

ja dat kan kloppen het was gisteren dan ook. footbol ill negativo.
en dan zal ik maar zwijgen over balotelli

wpDiscuz