Gelijkspel Achilles ’29 in doelpuntenfestijn

Achilles ’29 heeft zaterdag in een aantrekkelijke wedstrijd met 3-3 gelijkgespeeld tegen Helmond Sport.

Na 20 minuten keek de Groesbeekse formatie tegen een achterstand aan. Stanley Elbers kon eenvoudig binnen tikken en zette daarmee de thuisploeg verdiend op een 1-0 voorsprong. De gasten speelden in het eerste bedrijf niet goed, maar kwamen zes minuten later via Frank Hol op gelijke hoogte. Nog voor rust schoot Remon van Bochoven op schitterende wijze de 1-2 in de touwen. Achilles ’29 was daarmee een stuk efficiënter dan Helmond Sport.

Na rust kwamen de toeschouwers niets te kort. Helmond Sport-aanvaller Davy Brouwers wist met twee snelle doelpunten de achterstand van zijn ploeg om te zetten in een 3-2 voorsprong. Hij scoorde in de 59e en 61e minuut. Vijf minuten later kopte Van Bochoven de bal op aangeven van Hol achter doelman Wouter van der Steen en stond het opnieuw gelijk.

In het verdere verloop van deze wedstrijd creëerden beide ploegen genoeg mogelijkheden om de volle buit binnen te halen. Een doelpunt hing in de lucht, maar aan de stand veranderde uiteindelijk niets meer.

Achilles ’29 wist in de laatste tien competitiewedstrijden (vanaf 6 oktober) niet meer te winnen. Driemaal werd er gelijkgespeeld. De Groesbekers staan laatste in de Jupiler League, met één punt achterstand op FC Oss dat vrijdagavond verloor.

Hol naar IJsselmeervogels

Zaterdag werd bekend dat Hol volgend jaar niet meer bij de Groesbeekse ploeg zal spelen. Hij stapt over naar zaterdagtopklasser IJsselmeervogels. Dit laat de club op haar website weten. De ploeg hoopte al langer op de komst van de 25-jarige aanvaller.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat 🙂

Knappe prestatie met zoveel geblesseerden.

Gijp

Heel knap resultaat jongens!! Proficiat.

Wat is er nu knap aan ? Een overwinning was een mooi geweest ! Ze staan nu nog steeds onderaan ! Om nu daar al de loftrompet te pakken ! Dan ben ik benieuwd wat er gebeurt bij een overwinning !

stom

Knap gedaan geen verlies!!!!

Lookkoek

Prima prestatie tegen de nummer acht. Aan de instelling mankeert helemaal niets. Na de ketser verleden week hebben ze zich vandaag prima herpakt zoals de Belgen dat zeggen. Hopelijk na de winter wat minder geblesseerden.

Twan

Ja wel gelijk gespeeld,maar volgend seizoen weer een speler weg Hol richting IJsselmeervogels.hoop wel dat het team bij elkaar blijft anders??????

randje - 16

goed gespeeld , verdiend punt

de nachtboswachter.

GOED werk verricht vast houden beter iets als niets

den millingse

heeeeeeeeeeeeeeeeel netjes mannen
gelijk speel heel knap daar
en dan met zoveel invallers
s6 voor de 2e helft

wpDiscuz