[Foto’s] AFC te sterk voor De Treffers

De Treffers heeft zondagmiddag de topper tegen AFC verloren. In Amsterdam werd het 3-0 voor de koploper die nu “Herbstmeister” is.


Spelers van AFC en De Treffers komen het veld op. Foto en rechten: Jan Peters.

Het was zondag geen beste wedstrijd, maar de gasten hadden wel het betere van het spel. Veel mogelijkheden waren er echter in de eerste helft niet, waardoor ook de doelpunten uitbleven.

Na 75 minuten kwam AFC tegen de verhouding in via een strafschop van Geoffrey Galata op een 1-0 voorsprong. Daarna volgden de doelpunten elkaar in een sneller tempo op. Pepijn Kluin verdubbelde vrij snel na de openingstreffer de Amsterdamse voorsprong. In de slotminuten werd de wedstrijd door Tim Wulffraat beslist: 3-0.

De Treffers zakt door het verlies naar de zesde plaats in de zondagtopklasse. De Groesbekers wisten al zes wedstrijden niet tot scoren te komen. Het gat met de zowel de top als de middenmoot blijft klein.


Foto’s: Jan Peters.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 23 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
nou.. nou

Jammer.maar als de bussen met supporters terug zijn, zal het wel weer heel gezellig worden in de kantine.

stom

Flink gezaakt!!

De weg kwijt

Beelden gezien, dramatisch verdedigd. Mooie smash van Robin Janssen. De weg kwijt. Of was het de schuld van de scheids?

mike
Van de bovenste verliezen is absoluut geen schande, Maar word het niet eens tijd om het trainers duo het kerst pakket te geven en zeggen dat ze in het nieuwe jaar niet meer welkom zijn als trainer. Als je nog niet eens halverwege het seizoen al aan geeft dat je volgend seizoen geen trainer meer wilt zijn van de club,dan kun je beter nu gelijk maar opstappen want met veel zin zul je dan toch wel geen training meer geven. Dit is ook te zien aan de resultaten van de afgelopen weken. Gewoon na de winterstop met een nieuwe trainer… Lees meer »
Antoon

Er is maar een trainer ! En man van de club ! en dat is Willie Willems !

Hans

Oninspiratieloos zonder verassingen gevoetbald. Zeer makkelijk te vilgen voor AFC die t zakelijk effectief afmaakte. Gewoon middenmotertje niks meer. Benieuwd of ons slimme duo een hele lange kerst krijgen.

henk h
een selectie die al een paar jaar samen spelen, een trainers duo die al een paar seizoenen samen werken. Dan verwacht je toch wel een beetje meer. Alweer een verloren seizoen. Tijd voor een frisse wind. Had toch veel meer verwacht, maar helaas. weer niet. Wat nu? idd. misschien een nieuw koppel na de winterstop. Nu is dat niet altijd de oplossing, maar als een AFC een jaar geleden tegen degradatie moest knokken en nu met een nieuwe trainer en zelfde selectie bovenaan staan. Moeten ze op zuid toch eens achter de oren gaan krabben of ze wel de goede… Lees meer »
De weg kwijt

E.M. komt echt niet. Ik snap de hoop erop wel, maar die gaat zijn vingers niet snijden aan een zinkend schip.

randje - 16

goh, wat vindt ik dat nou jammer,
dat wordt slecht slapen, heel erg sneu.

randje - 16

Eric Meyers volgend jaar terug bij Achilles29,
maar niet als trainer ,wordt vervolgd

De weg kwijt

Wordt tevhnische man

Bernard.

Wanneer worden die 2 standbeelden weggejagen en Arno Arts voor de groep gezet?
Ook W.Willems is geen clubman.
Ging voor weinig geld zogenaamd afbouwen bij Rood Wit.
Met deze 2 waardelozen figuren word dit seizoen echt niks.

randje - 16

Arno Arts die huilebalk heeft als trainer,
nog niks gepresteerd { kinderachtig ventje }

limburg

na problemen achilles te veel zelfvertrouwen bij treffers.
geen sympathieke ploeg.
voorzitter moet opstappen, is telkens te emotioneel en heeft zich niet in de hand, onsportief.
wanneer gaat treffers scoren met zo’n begroting?

Tonny

Trainers stralen helemaal niets uit! Lijkt me sterk dat deze ijskonijnen hun stempel positief op de ploeg drukken.. technische manager en scouting dienen zich ook te schamen. Deze ploeg heeft enkel rappe aanvallers die ruimte nodig hebben en technische vaardigheid in de kleine ruimte tekort komen. Daarnaast staat er een verdediging die traag en statisch is; inzakken en vanuit de omschakeling spelen zou veel meer resultaat opleveren. De Treffers blijft in het verleden leven zonder daar gericht op te scouten. Er moet snel iets veranderen, anders staan we in februari in het rechterrijtje!!!

klukkluk

Anton
Willie Willems kan dan voor De treffers een club man zijn. Maar het is geen man die zijn afspraken naar komt.

Ze hebben toch 3 punten ! Wel tegen doelpunten !

randje - 16

en wat moeten jullie met Eric Meyers ,
dat was toch zo,n arrogante kwal

dree
Zo ik ben gisteren nog een keer geweest.Maar ook de laaste keer bij een uitwedstijd.Het komt er weer uit dit jaar we zijn niet goed genoeg is de laaste jaren al bewezen.Alles faalt op zuid inl TRAINERS TC BESTUUR .EN DE SPELERS ZELF.Wat een speelwijze zo Geen enkele lijn zie ik terug.Alleen maar lang.Dan zie ik het verslag .op de treffers side staan.Daar zakt me de broek ook van af.De heer van bestuur wie dat schrijft hooft PR We zijn niet goed genoeg om in de top van de topklasse te spelen. Dus bestuur en tc en wat er rond… Lees meer »

dree wat hebben die stropdassen daar mee te maken, en hoezo groot doen ga toch weg zeikzak.

wpDiscuz