Ronald Sillessen nieuwe voorzitter Germania

Op donderdag 19 december vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Germania plaats. Het zou een bijzondere vergadering worden.

Verbeet_Sillessen_Germania_2013_DGB
Willie Verbeet (l) en Ronald Sillessen (r).

Vooraf was namelijk al bekendgemaakt dat Willie Verbeet weliswaar zou aanblijven als bestuurslid maar dat hij na 20 jaar voorzitterschap zou aftreden. De opkomst van leden was uiteraard veel groter door de bijzondere omstandigheid. Met een redelijk goed gevulde zaal ging de vergadering rond 19:30 uur van start.

Na een moment stilte voor de overleden leden werden de gebruikelijke agendapunten behandeld. Vlak voor de pauze werd een moment ingelast om stil te staan bij het aftreden van Verbeet. Vice-voorzitter Rene Hendriks nam het woord en belichtte 20 jaar voorzitterschap van Verbeet. Het voorzitterschap dat de oud-voorzitter 20 jaar geleden van Hendriks overnam, beiden zaten zij al die jaren samen in het bestuur van Germania.

Hendriks vertelde over de vele hoogtepunten, successen, kampioenschappen en andere redenen om samen te vieren. Maar ook over de dieptepunten die er natuurlijk ook waren in die 20 jaar. Het wegvallen van dierbare leden, degradaties en andere moeilijke periodes. Samen lachen en samen huilen is het geweest. Tot slot maakt Hendriks bekend dat het 1e elftallentoernooi dat jaarlijks in augustus wordt gehouden voortaan de “Willie Verbeet Cup” zal heten. Een mooi gebaar als dank voor Verbeet zijn inzet en betrokkenheid.

Tijdens de bestuursverkiezing, waarbij Hemmie Sillessen en Kees Heijmans aftraden, werden kandidaat-bestuursleden Frank Liebers en Ronald Sillessen unaniem gekozen en traden toe tot het bestuur. Liebers zal de functie van secretaris gaan bekleden en Sillessen treed aan als de nieuwe voorzitter van de club van de Stekkenberg.

Na de vergadering volgde nog een gezellige kerstborrel.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
germaan

ronald s veel plezier bij germania en wil bedankt

henk

Een prima nieuwe voorzitter voor Germania, volgens mij is de gehele fam.Sillessen ( oliepitje ) lid van Germania. Ten teken dat die club hun in het hart ligt. Ronald veel succes met je club.
Willy ook jij bedankt voor de vele jaren.

treffers 2

ronald heel veel succes en maak er iets leuk van op naar de topklasse dat zou geweldig zijn voor groesbeek.

wpDiscuz