Achilles ’29 verliest ook laatste wedstrijd van het jaar

Achilles ’29 heeft zaterdagavond ook de laatste competitiewedstrijd van het jaar verloren. In Enschede werd het 4-0 voor Jong FC Twente. De wedstrijd werd gespeeld in de Grolsch Veste. Daar passen doorgaans zo`n 30.000 fans in, maar zaterdag zaten er niet meer dan 200 toeschouwers.

Na 20 minuten kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Felitciano Zschusschen. Binnen een kwartier na de openingstreffer scoorde Achilles ’29 tweemaal, maar beide doelpunten werden afgekeurd. De Groesbekers zagen Daniel van Straaten nog voor rust uitvallen met een zware blessure. Hij moest het veld per brancard verlaten.

Na rust liep Jong FC Twente verder uit. Zschusschen scoorde vanaf de stip zijn tweede treffer van de avond. Tim Hölscher en Joey Pelupessy maakten er in de laatste tien minuten nog 4-0 van.

Achilles ’29 blijft hekkensluiter in de Jupiler League. Omdat FC Oss vrijdagavond ook verloor bedraagt de achterstand op de nummer 19 van de Jupiler League nog steeds één punt. Achilles ’29 pakte in de eerste seizoenshelft 16 punten: viermaal winst, viermaal gelijk en 14 nederlagen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Jammer en toch fijne feestdagen toegewenst 🙂

de nachtboswachter.

EN een goede start in 2014 en fijne feestdagen en een gezond 2014.de rest is maar bij zaak.

stekkenberger

Wat zal het daar een feest zijn geweest met die 200 toeschouwers.

Sprookje

Wordt het geen tijd voor een diepte-investering door middel van een OLIEbollenactie?

Ik zeg niks meer ! Maar toch zie ik vooruitgang !!!

adder onder gras

ze zitten 250 meter diep

zooo!

goh, wat een verassing!

randje - 16

waardeloze vertoning rap terug naar ,
topklasse en 10 jaar op rij kampioen worden.

heel veel sterkte Daniel

Lookkoek

Achillesmensen zagen in elk geval hier de technische staf en het team niet af tot beneden de knieën of leggen de schuld bij het arbitrale trio. Dat heeft iets te maken met niveau. De zoveelste langdurig geblesseerde met Daniël van Straaten. Hopelijk heeft Francois Gesthuizen na de winterstop weer wat jongens terug en dan kan het alleen maar beter gaan in 2014.

Lookkoek de naam zegt het al.

Lookkoek er was ook niemand daar die dat kon doen.

Lookkoek heeft gelijk: er zijn clubs die zelfs in de wedstrijdverslagen op hun eigen site hun spelers of technische staf afbranden en voor schut zetten. Dat gebeurt niet bij Achilles. Als er slecht gespeeld is mag dat gezegd worden, maar wel altijd met respect. Je bent supporter of je bent het niet.

h dat klopt dat doen ze bij jullie niet, zo achterbaks gelul heb ik nog nooit gehoord.

Twan

Weer een titel voor de erelijst winter degradant seizoen 2013/2014

wpDiscuz