Camiel Jager volgend seizoen hoofdtrainer De Treffers

Camiel Jager zal aankomend seizoen hoofdtrainer zijn van het eerste elftal van De Treffers. Dit maakte de club maandag op haar website bekend.

Eerder werd bekend gemaakt dat, door het vertrek van John Neijenhuis, het trainersduo van dit seizoen uit elkaar zou vallen. Jager stond eerder als interim-trainer aan het roer bij de rood-zwarten na het ontslag van Johan de Kock in november 2011.

De Treffers wenst Camiel Jager heel veel succes toe!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Website De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 december, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 62 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk h

Ik ben Treffersfan, Maar sorry alle respect voor Camiel maar als hoofdtrainer, nee veel te hoog voor hem. Kom op zeg nu het 3 de seizoen met zowel John als Camiel en de zelfde spelers, en het resultaat is nog steeds ondermaat. Ik weet we moeten pas op de plaats maken, maar er lopen toch meer werkeloze ervaren trainers rond.

Het is niet anders , succes volgen seizoen.
en de beste wensen en een sportief 2014.

Ja, ik denk dat dit DE oplossing is 😉

Lachertje

Bijna iedereen roept om het vertrek van beide trainers en wat doet te TC van de Treffers? Verlengen..dit gaat niet goedkomen. Waanzinnig vreemde keuze, bewezen is inmiddels wel dat deze trainers te weinig goed werk, voetbal en stabiliteit in de ploeg krijgen. Wanbeleid

is dit een 1 april grapje

Sjaak

Wat moeten we dan als er geen geld meer is !! Heeft iemand een beter idee

John

Na 14 jaar lidmaat schap bij de treffers zeg ik mij hierbij op !! Als deze verhalen waar zijn ??

klukkluk

Camiel ik wens je veel susses je doet het prima nu nog de doelpunten van de spitsen dan komt alles goed

germaan

dan gaat willie willems ook niet naar de treffers

Bernard.

Dit is echt slecht nieuws.
Past echt in de donkere dagen voor kerst/de treffers.
Waarom niet onze grote voetbalkenner, Arno Arts genomen.
Wel hem eerst lekker maken en dan laten schieten.
Dus word seizoen 2014/2015 ook weer een rampjaar.
Maar mag weer niets kosten.

John

Klukkluk. En camiel zeker mamaloe ! Schij toch uut kel

Dan moet je dat
mooi doen John!

Fred

Iedereen bij de treffers wens ik een fijne kerst toe ” en een gelukkig 2014

Gijp

Prima keus!!

klukkluk

Jhon
Camiel is niet slecht maar jullie begroting ??????????

Groesbeker
Ik vind de keuze voor Camiel niet zo dom als men hier zegt. Op zich is het voetbal niet slecht, ze staan in punten gezien op de vierde plaats. Feit is dat de tijden van veel geld investeren en dure spelers halen ook in een ver verleden ligt en dan is het roeien met de riemen die je hebt. Als het bestuur een visie heeft dat de club moet meespelen om plaats 7 tot 3 dan denk ik dat Camiel prima binnen dat kader kan functioneren. Je moet ook niet vergeten dat trainers zoals Eric Meijers en wellicht ook Arno… Lees meer »
Fred

Groesbeker is KEI goed !! met. zijn eigen indekken ! 3 tot 7 plaats is goed ? Kampioen is goed !! Wat kan er nog mis met deze wijze woorden !! Alles is goed !!

nick

Camiel staat al circa 2 jaar voor de groep, en twee jaar zijn de resultaten teleurstellend. We kunnen over budget spreken maar de treffers heeft momenteel nog steeds een potentieel kampioensteam. Kijkende naar ” namen “, op papier.. mijns inziens is camiel ren fijne man, maar heeft niets bijzonders te melden. Spelers maken daar de dienst uit en zolang Camiel elke zondag als laatste de kantine verlaat zal hij ook empathie blijven krijgen. Ik ben geen voorstander van angstbeleid, maar dat hij de groep naar een hoger niveau zak tillen, dat lijkt je onwaarschijnlijk.

bert

Nou dat goede veldspel valt ook bijzonder mee

De weg kwijt

Wanbeleid.

Arno Arts lekker gemaakt? Oeps, dat wordt een negatief verhaal in de VI, of ergens anders in de media

eitje

bij achilles ging het ook in de begin jaren niet zo goed met eric maar op langer termijn toch nog goed gekomen is dus treffers mensen geduld hebben een fijne kerst

wpDiscuz