DeGroesbeek.nl wenst u het allerbeste voor 2014!

Nederland heeft afscheid genomen van het jaar 2013. Een jaar waarin er weer veel nieuws te melden was. Een terugblik op 2013 staat in het jaaroverzicht dat wij eerder publiceerden.

Happy_New_Year_2014_DGB

De redactie van DeGroesbeek.nl wenst u een gezond en gelukkig 2014 toe!

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

De beste wensen aan de redactie en een gezond 2014 :)Ga zo door

www.hanspeters.eu

Jullie uiteraard maar zeker ook de lezers een bijzonder 2014 en de allerbeste wensen gewenst.

De Kuier.

Ik sluit me volledig bij de vorige spreker aan!

stekkenberger

nachtboswachter de alle beste wensen aan jou,en je vrouw en kinderen.

de nachtboswachter.

ALLEMAAL de beste wensen en een gezond 2014.en dat we een mooi jaar tegen moet gaan.ZONDER OORLOG EN NATUURRAMPEN.en meer voor elkaar open staan en waarderen.stekkenberger eens gelijks.ondanks de crisis toch voor 60 miljoen de lucht in.en alles wat over blijft de rotzooi.

de nachtboswachter.
WENS een ieder een GEZOND 2014 EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR.behalve die gasten binnen onze regering die ons land naar de kloten helpen.en daar door de crisis alleen maar erger word en de gewone burgers alles moeten in leveren en zij die genoeg hebben er op vooruit gaan. dus moeten we het ook niet meer pikken.en stem vooral geen CDA VVD PVDA.zei kunnen alleen mooi praten maar dat vult geen gaatjes nou hans jij mag uiteraad ook wat zeggen en er niet om heen draaien.en laat je niet stroop op de mond smeren.soms heb je een goed idee en dan gaan… Lees meer »
Diana

Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2014!!!!!!!!!!

Kawaman

De beste wensen voor 2014 voor u allen, dat het een mooi jaar in goede gezondheid mag worden!

de nachtboswachter.

VOLGENS mijn blijven we soft denken.en hans weet nu ook niks te zeggen.ik verwacht wel iets van kruimeltje.

stekkenberger

nachtboswachter het gaat hier niet over de politiek,het gaat hier over de beste wensen voor iedereen,jij begint in een keer uit het niets over de politiek.En dan verwacht jij dat iedereen reageert op jou bericht.

nachtboswachter

JE heb gelijk kerel.maar we moeten dit nieuwe jaar echt wakker worden.anders gaan ze weer op de zelfde lijn verder.de nieuwe plannen liggen al weer klaar en jij mag ook weer gaan in leveren.maar laat eens wat van je horen en wees eerlijk ik heb gelijk de mensen zijn het zat.met deze vriendjes politiek.het zijn allemaal vreemden die het voor het zeggen hebben.we spreken elkaar nog wel.ik gooi vandaag de grens ook open van ons mooien bos.

henk

Pppffffffff

wpDiscuz