Jubileum schaakvereniging “PION”

Op 14 januari 2014 bestaat schaakvereniging PION 60 jaar. Daarom viert het zijn jubileum op 10 en 11 januari in cultureel centrum “De Mallemolen”.

Eerst zal op vrijdagavond de jeugd het opnemen tegen clubkampioen Wopke Veenstra in een simultaan. Daarna zal grootmeester John van der Wiel om 20.00 uur een lezing geven. In het eerste deel zal hij een algemeen verhaal vertellen waar ook jeugdspelers en huisschakers aan deel kunnen nemen. In het tweede deel zal hij zich richten op meer schaaktechnische onderdelen van het schaakspel.

Op zaterdagmiddag organiseert PION de speurtocht ‘Expeditie Groesbeek’. Hierbij zijn mooie prijzen te winnen, zoals de hoofdprijs: voor de hele groep vrijkaartjes voor Burgers’ Zoo. Er is plaats voor maximaal 25 groepen van 4 tot 6 personen. Rond 10.45 zal worden verzameld en tussen 16.00 en 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Deelname aan deze speurtocht is gratis. Aanmelden hiervoor kan via de website van PION (www.piongroesbeek.nl). Op zaterdagavond worden de festiviteiten afgesloten met een feest voor de leden van PION.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

GEFELICITEERD zou leuk zijn als GARRIKAS PAROV ook even langs kwam.

knilles

Wie ?

gewoon aanmelden voor de speurtocht door groesbeek

de nachtboswachter.

knilles garrikas is wereldt beste schaakmeester.en bedankt voor het rode duimje.ik zal het onthouden.

knilles

Ik ken hem niet ? Wacht even, je bedoelt Garry Kasparov ?

Kasparov

У меня есть более важные дела,

wpDiscuz