Huldiging jubilarissen Achilles ’29 2014

Het was als vanouds druk bij de nieuwjaarsreceptie van Achilles ’29. Harrie Derks hield traditiegetrouw zijn jaarrede, maar huldigde ook 20 leden die al gedurende een lange tijd aan de Jupiler League-ploeg verbonden zijn.

jubilarissen_A29_2014-A29
Nieuwjaarsreceptie Achilles ’29 2014. Foto en rechten: Achilles ’29.

Met een verbintenis van 70 jaar spande Wiel Bons dit jaar de kroon. Daarnaast vierden de volgende personen een jubileum: Ben Ceelen, Wim Krebbers en Martien Nillessen (60 jaar). Harrie Derks en Frans Peters (50 jaar). Helmy Coenen, Jos Derks (Wzn), Toon Schoonenberg, Gerrie Thissen, Jan Tijssen, Jan Willems, Frank Wijers, Jan Verriet (Hzn), Geer Schoonderwoerd, Gerrit Poelen en Wilco de Schouwer (40 jaar). Tot slot: Marc Nillessen, Laurence Veulings en Jasper Kerkhoff (25 jaar).

Goud en Zilver voor Harrie Derks en Jan van Kesteren

Op deze dag werden scheidend bestuurslid Jan van Kesteren en voorzitter Harrie Derks door de KNVB verrast met een onderscheiding. Van Kesteren kreeg de zilveren bondsspeld uitgereikt vanwege zijn jarenlange bestuurslidmaatschap bij Achilles ’29 en de wijze waarop hij samen met zijn collega’s hier invulling aan gegeven heeft. Achilles ’29 maakte in deze periode een enorme groei door, zowel in het ledenaantal als op sportief gebied, waarbij de club in twaalf jaar van de eerste klasse doorstroomde naar de Hoofdklasse, de Topklasse en tot slot de Jupiler League. Voor Derks was een onderscheiding aangevraagd door de CV Topklasse, een landelijk orgaan waar hij vele jaren voorzitter van was. Derks heeft niet alleen aan het roer gestaan van de vele ontwikkelingen binnen Achilles, hij was ook een landelijke speler van formaat die zich met succes sterk heeft gemaakt voor de ontwikkeling van het topamateurvoetbal.

Goud_en_Zilver_A29_2014-A29
Goud en Zilver. Foto en rechten: Achilles ’29

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat 🙂

NIGHT.ranger

ALLEMAAL van harte gefeliciteerd en een gelukkig 2014.

Ongelooflijk als je zelfs op een huldiging van jubilarissen een negatief dumpje geeft…

duimpje

knalpiraat

Schitterend die huldiging na zo een bewogen jaar!

tuinkabouwter

ik vindt dat spandoek zo mooi
samen trekken wij ten strijd

De Kuier.

Heej Tuinkabouwter, das gen spandoek mar en reclamebord. Mar da hingt vur ow te hoog um da verschil te zien. Groet.

wpDiscuz