Presentatie plaatjesboek DKV De Horst

Op zaterdag 11 januari is de presentatie van het plaatjesboek van korfbalvereniging De Horst. Om 12:00 uur zullen Cor van de Pol van de SuperCoop en Marty van ’t Hul van ADFO-media in Cafe Hopmans aanwezig zijn om het eerste boek te overhandigen!

Korfbal_De_Horst_DG1

Na wat korte toespraakjes van hen en de voorzitter van de vereniging, kan er worden overgegaan op de verkoop van het boek. Wil je dit mooie, unieke boek in je bezit hebben, neem dan 5 euro mee! Je krijgt het boek dan meteen mee èn je kan meteen beginnen met plakken, want je krijgt er 2 setjes plaatjes bij. Dit is niet het geval wanneer het boek later gekocht wordt. Leden wordt verzocht om voor de foto iets blauw-wits aan te trekken.

Alle overige plaatjes kan je sparen door bij SuperCoop je boodschappen te doen. Bij iedere 10 euro die je daar besteedt, krijg je een setje plaatjes. Natuurlijk kan je plaatjes ruilen met andere leden van de vereniging, maar je kan ook aan opa, oma, de buurvrouw, een tante of vriendin vragen of zij voor jou meesparen.

Ergens aan het eind van de 8 weken actie, wil het bestuur nog een ‘ruil-dag’ inplannen waar iedereen welkom is om zijn of haar plaatjes te ruilen om het boek compleet te maken. Wanneer en waar dat gaat worden, is op dit moment nog niet bekend. Wanneer dit bekend is worden geïnteresseerden via de clubwebsite op de hoogte gebracht.

SuperCoop lanceerde eerder al plaatjesboeken van de Groesbeekse voetbalverenigingen en handbalvereniging Groesbeeks Glorie.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Website DKV De Horst, DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de tuinkabouter

succes de horst met het plakboek.
misscien ook een goed idee voor de edelras.

oud horstenaar....

Nu nog een SuperCoop op de Horst,en het plaatje is helemaal compleet.

Neem aan dat Aarm Snuutje er ook in staat?

wpDiscuz