Eric Meijers naar JVC Cuijk

Eric Meijers is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van JVC Cuijk. De oud-trainer van Achilles ’29 heeft een contract voor 2 jaar getekend.

Meijers volgt Hans Kraay Jr. op, die door werkzaamheden bij SBS6 niet meer bij JVC actief kan blijven. Hij verkast naar DOVO.

Meijers werd in september 2013 ontslagen bij Helmond Sport. Hij was meer dan 10 jaar de oefenmeester van het Groesbeekse Achilles ’29 en behaalde met dat team alle prijzen die een amateurploeg kan winnen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
nou....nou

Eric …. proficiat.
Zal JP nu weer een lange neus trekken richting Eric Meijers en JVC?

De Kuier.

Heel veel suc6 toegewenst, Eric.En nu maar weer een keertje vriendschappelijk tegen je oude clubje van de Heikant.

Hoezo 1,5 jaar. Begint hij per direct?

de tuinkabouter

Erik veel succes.

mike

jvc volgend seizoen kampioen zeker weten

Riny

Erik ik vind het heel mooi voor U om weer als trainer bij JVC weer aan de gang mag gaan en ik hoop voor U eens als hoofd trainer bij NEC of een andere club mag komen .
ERIK heel veel plezier bij JVC . met de vriendelijke groeten uit groesbeek

Reggie

Een leuke ploeg voor Eric, al verdiend hij toch echt een club uit het betaalde voetbal. Vreemd dat Treffers deze topper niet binnen heeft gesleept, zou op zuid prima passen. Weet iemand of er gesprekken zijn geweest ?

luuk

heeft geen gesprek gehad.en zal ook nooit naar de treffers gaan.en ik kan het weten.

Repelsteeltje

Zo zo luuk, jij bent een echte insider? 🙂

Luuk, zeg dan meteen dat treffers geen geld heeft voor caliber Meijers dan is het voor iedereen duidelijk.
Daarbij is het niet de grote vriend van Jan Peters

Groesbeker
@ Tja; niet mee eens! Ten eerste weet niemand hoe de visie binnen het bestuur van De Treffers is richting de toekomst, niemand weet of Meijers gevraagd is danwel gesolliciteerd heeft en dan ligt er nog een “als” verhaal. Als Meijers benaderd zou zijn dan neem ik aan dat hij een bepaald eisenpakket op tafel heeft gelegd en ambities heeft, als De Treffers die ambities niet heeft of niet aan de eisen toe wil geven dan komt er al snel een streep onder. We kunnen dus hier allemaal wijs lopen doen en denken dat we de waarheid in pacht hebben… Lees meer »
Treffersfan

@Groesbeker, Die visie is wel degelijk bekend. De Treffers wil zich op sportieve – en financieel verantwoorde wijze (door)ontwikkelen tot een stabiele Topklasser, waarbij de nadruk wordt gelegd op het opleiden – en aantrekken van talentvolle jonge spelers. Het zou toch ook vreemd zijn als wij als leden de visie van het bestuur niet zouden kennen. Persoonlijk denk ik dat Eric Meijers uitstekend in die visie zou passen. Maar het financiële aspect zal hier waarschijnlijk de doorslag hebben gegeven. En dat is op zich een hele legitieme afweging.

wpDiscuz