Maandelijkse sportactiviteit Werkenrode

Sinds juli 2013 heeft het sportteam van SWG (Stichting Welzijn Groesbeek) en het Cultureel Werk van Werkenrode een maandelijkse sportactiviteit opgezet.

Werkenrode_sport_DGB
Maandelijkse sportactiviteit sportteam SWG en Werkenrode.

Elke eerste donderdag van de maand gaan de sportfunctionarissen, samen met aantal jongeren, met de sportbus naar Werkenrode om samen met de jongeren daar, die een beperking hebben, te sporten. Bij Werkenrode kan gebruik worden gemaakt van het nieuwe sportveld maar als het weer het niet toelaat kan er bij Cardo binnen gesport worden.

Er zijn jongeren met verschillende beperkingen, daarom wordt geprobeerd om het aanbod steeds aan te passen. Zo wordt er bij voorbeeld vaak binnen knotshockey gespeeld zodat ook de jongeren met rolstoel mee kunnen doen.

Jongeren bewegen zo spelenderwijs en maken kennis met verschillende manieren van sporten. Daarnaast leren ze elkaar respecteren om hoe je bent, niet om hoe goed je bent en ze vinden het erg gezellig om met elkaar te sporten! De jongeren, die zijn meegesport hebben, hebben er een goed gevoel aan overgehouden!

Voor meer info en foto’s kun je kijken op: www.jongindebuurt.nl

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

GOEDE ZAAK SUCCES

wpDiscuz