Piet de Kruif nieuwe trainer Germania

Piet de Kruif wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Germania te Groesbeek. De 44-jarige oefenmeester is woonachtig in Ophemert en komt van zondag topklasser JVC Cuijk.

Piet_de_Kruif_Germania_DGB
Piet de Kruif. Vanaf volgend seizoen de trainer van Germania.

Met de Kruif haalt Germania een zeer ervaren trainer binnen. De Kruif was de afgelopen jaren, samen met Hans Kraay Jr., actief bij vv Ophemert, FC Lienden, SVZW en JVC Cuijk. Vooral met FC Lienden behaalde de Kruif grote successen en wist deze club van de 2e naar de topklasse te brengen. Momenteel speelt de Kruif met zijn club JVC mee om het kampioenschap van de zondag topklasse.

“Wij erg verheugd dat wij De Kruif hebben kunnen contracteren”, aldus technische man Wim Benders. Ook de oefenmeester zelf kijkt erg uit naar de samenwerking met Germania en denkt dat de club van Groesbeek-Noord en hij erg goed bij elkaar passen.

De Kruif volgt in Groesbeek komende zomer de vertrekkende Willie Willems op die na 4 seizoenen toe is aan een andere uitdaging.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

ZAL best een goede trainer zijn als de treffers al verspeelt vandaag van JVC Cuijk zegt mijn genoeg VEEL SUCCES GERMANIA met jullie nieuwe trainer.

Heikant

Goede keus

germaan

piet maak er wat mooi van succes jonge de trots van de stekkenberg en goed feesten op noord want dat kunnen we

Groesbeek

Hele goede trainer voor Germania!

Hans Meeuw

Met Cruijff moet Germania toch makkelijk kampioen kunnen worden.

wpDiscuz