[Foto’s] De Treffers onderuit in streekderby

De Treffers heeft zondagmiddag de eerste wedstrijd na de winterstop verloren. De Groesbekers verloren de streekderby tegen JVC Cuijk: 1-2. De beslissing viel ruim in blessuretijd.


Feest bij De Treffers na de 1-1. Uiteindelijk ging JVC Cuijk er met de winst vandoor. Foto en rechten: Jan Peters.

Binnen een kwartier kwamen de gasten op voorsprong door een doelpunt van Kevin van Veen. Nog voor rust zorgde De Treffers-speler Markus Rychlik met een afstandsschot voor de gelijkmaker.

Na rust ging het spel op en neer en leken beide ploegen genoegen te moeten nemen met één punt. Mark Fennebeumer dacht hier echter anders over. Vier minuten in blessuretijd scoorde hij alsnog het winnende doelpunt voor JVC Cuijk.

Voor De Treffers is het de derde nederlaag op rij en de vijfde in zes wedstrijden. In competitieverband wist de club na 3 november 2013 al niet meer te winnen. In die periode (zeven duels) scoorde De Treffers slechts éénmaal en dat was zondag tegen JVC Cuijk. De roodzwarten staan nu 7e in de topklasse.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

ZAL toch anders gevoetbald moeten gaan worden. Vooral in de verdediging.jammer

stom

Dit is nou jammer.

thijssen

Eerste wedstrijd van dit seizoen gezien van de treffers,als JVC met 3 of 4 -1 in de tweede helft hadden gewonnen had treffers niks kunnen zeggen,gooi het hele middenveld eruit,en zorg eens voor middenvelders die een steekpasje kunnen geven,en niet alleen maar werkers,en een rechtsbuiten.

henk

Vrije val is weer begonnen. En volgend seizoen met de zelfde bank verder. Jammer maar de werkelijkheid.

Maar wel gezellig in de kantine

Lachertje

Zeer terechte nederlaag. Wat een dramatisch niveau bereikt deze spelersgroep. Tweede helft niks laten zien. Uiteindelijk mag men blij zijn met maar 1-2.

germaan

positief zijn blijven het is niet anders camiel zet hem op jongen je kunt het

Fred

Als je maar mooie kleedkamers hebt !!!

Gijp

Blij voor mijn vriend Hansie!! Heerlijk weekend achter de rug.

Groesbeek
Wees eens realistisch mensen; De Treffers heeft een spelersgroep met een niveau dat op en neer stuitert, goede periodes worden afgewisseld met mindere. De verwachting is momenteel ook niet dat ze kampioen willen worden, plaats 3 tot 5 lijkt me een realistische doelstelling. In de Topklasse is het lastig genoeg om resultaat te behalen. Bijvoorbeeld de 7-0 nederlaag van EVV tegen Haaglandia, de winst van Lienden op koploper AFC en Chabab dat HSC verslaat, iedereen kan van elkaar winnen. Laat dan die reacties over een gezellige kantine en een mooie kleedkamer achterwege, we weten allemaal onderhand wel wat daar de… Lees meer »
Treffersfan

@Groesbeek, En zo is het! Met deze spelersgroep worden we geen kampioen. Daarvoor missen we gewoonweg kwaliteit. Achteraf bezien is het heel mooi geweest dat we nog lang bovenin hebben meegedraaid en zelfs een periodetitel hebben behaald. Plaats 3 tot 7 is reeel en helemaal geen schande.

Trefferssupporter

we zitten steeds met eigen jeugd te proberen en oud betaaldvoetballers die op het veld erbij lopen of ze er geen zin in hebben. neem er gewoon afscheid van en zorg dat je een team krijgt die er echt alles aan doet! begin maar is met kijken bij de buren. daar hoor ik alleen maar positieve verhalen over boy van beek. maar we zullen straks wel weer te laat zijn. altijd hetzelfde liedje met de treffers! straks loopt die weer bij fam derks en co te voetballen en dan zitten ze weer achter hun oren te krabben!!!

henk

@groesbeek en Treffersfan. kom op zeg we gaan ons nu indekken met plek 3 / 5 Er staat een spelersgroep die al 2 seizoenen met elkaar spelen er staan 2 trainers die al 2 seizoenen de zelfde groep trainen.Je hebt ex-profs, ervaring en jeugd.Treffers heeftecht wel een spelers arcenaal waar je U kunt tegen zeggen. Het is simpel weg geen team, verkeerde mannen voor de groep.

Treffersfan

@Henk, Dat is niet ‘indekken’. Ik heb nu bijna alle concurrenten gezien en kunnen vergelijken met ons elftal. En dan zijn een aantal ploegen gewoon beter. Ik ben het wel met je eens dat het ‘geen team’ is. Maar dat heeft er volgens mij mee te maken dat we op bepaalde posities slecht – of zelfs helemaal niet bezet zijn. En dan bedoel ik een centrale verdediger (laatste man), linker-middenvelder, een creatieve middenvelder (nummer 10) en een spits. En dat mag de TC zich aantrekken.

richard

thijs watering nieuwe assistent trainer?!?
heeft deze beste man in duitsland smeergeld aan genomen?
hahaha en maar roepen over harrie derks,die niet eens smeergeld heeft aangenomen.hoe staan de supporters van treffers tegen over dit bericht?of valt het weer mee?ook weer onderwerp voor de optocht

nou....nou

Thijsje….. plakvingers….. Watering.
weer een mooi hoofdstuk in de roemrijke historie van de treffers…….

randje - 16

doping en omkoping past wel bij die rooie

onmachtig

Dit de Treffers ontbeert gewoon de kwaliteit in alle linies om mee te kunnen doen om de bovenste plaatsen, jammer maar wel waar wat een contrast met de succes jaren Hansje Tassenaar of Berry peters , robbie kuipers of Robin Janssen etc etc ik weet het je moet niet vergelijken maar god wat is het niveau gedaald.

Treffersfan

Hans(je) Tassenaar? Noem dan Jan Liebers (d’n Bessem) of Rob Gebbink. Dat waren echt goede keepers!

wpDiscuz