Thijs Waterink assistent-trainer De Treffers

Thijs Waterink, van 1989 tot 1991 speler van De Treffers, zal komend seizoen Camiel Jager ondersteunen als assistent trainer van de eerste selectie van De Treffers. Dit meldt de club op haar website.

Waterink, begonnen bij Esa in Arnhem, maakte in het seizoen 1988/89 bij FC Wageningen zijn debuut in de eerste divisie. Na zijn succesvolle jaren op sportpark Zuid speelde hij voor TOP Oss en FC Den Bosch. Daarna vertrok hij naar Duitsland.

Hij sloot zijn carrière af bij De Bataven uit Gendt. Na zijn actieve loopbaan werd hij daar trainer van het tweede elftal en vanaf 2009 assistent-trainer bij het eerste elftal.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Website De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

GOEDE keus weet ook hoe het bij de TREFFERS aan toe gaat en heeft er zelf gevoetbald wat wel opvalt is bijna alle clubs krijgen nieuwe trainers of hulp trainers

EGG side

Goede keus van de Treffers.

eitje

met smeer geld of zonder je weet het nooit

mike

Eitje: zal vast niet met geld uit de olie of financieringen zijn gekomen

henk

Het is GOK

Treffersfan

Prima keuze!

Treffersfan

En wat betreft smeergeld, Thijs Waterink heeft destijds bekend en is daarvoor gestraft. Zo werkt dat in een rechtstaat en dus ook in de voetballerij. Ik zou niet weten waarom dit hem de rest van z’n leven zou moeten achtervolgen. Gewoon toegeven dat je iets doms hebt gedaan. Zouden meer mensen moeten doen!

richard

haha ja hoor het valt nu weer allemaal mee.en wat betreft :zouden meer mensen moeten doen.klopt als een bus.begin bij je zelf!!!!!!!!!!!.allemaal stonden ze met een oordeel klaar over harrie.schandalig was het .leden moesten het niet pikken enz enz.achilles was naar de klote enz enz.weer voor de beurt geroepen.achilles is er nog gewoon hoor.maar zo kent iedereen de treffers.ligt altijd aan een ander.en maar zeiken op andere.maar bij de treffers valt het altijd wel mee.dus treffersman,geef je dome opmerkingen maar toe.maar zul jij niet doen.je bent een TREFFERSMAN

Treffersfan

@Richard, Ik noem geen namen. Dat doe jij!

Gijp

Ik denk dat Thijsje gratis komt. Balletje gehakt en het gevoel om bij zo’n geweldige club te mogen werken geeft hem voldoening. Haha.

treffers 2

gijp volledig met je eens. gaat niets boven een treffers balletje

randje - 16

ja balletjes lopen er genoeg op zuid

wpDiscuz