Germania wint nipt van Hoogland

Germania heeft goede zaken gedaan bij de hervatting van de competitie. Met de zege op Hoogland (1-0) is zondag een gevoelige tik uitgedeeld aan een concurrent in de strijd om de nacompetitie.

Matchwinnaar voor de Groesbeekse eersteklasser was Niek Temmink. De oud-spits van SCH schoot na iets meer dan een half uur raak, nadat Dave Kleijnen bij de tweede paal een vrije trap van Brian Janssen had teruggelegd.

Temmink was even later dichtbij zijn tweede treffer. Na een mislukte trap van de Amersfoortse doelman trof hij vanaf een meter of 25 de lat. Kleijnen deed hem dat na rust van nog grotere afstand na.

Germania klimt door deze zege niet alleen naar de gedeelde derde plaats op de ranglijst maar gaat met nog drie wedstrijden te gaan fier aan kop in de strijd om de tweede periodetitel.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

KLASSEN goed gedaan.

de nachtboswachter.

ONTZETTEND goed gedaan gefeliciteerd.

stekkenberger

proficiat Germania,ga zo door dan staan we aan het eind van het seizoen weer op het balkon.

de nachtboswachter

ALS ik goed kijk sta ik bij de TREFFERS boven aan met groene duimpjes waar zou dat aan liggen.

Hentje

Nachtboswachter, ik vraag me af waarom jij altijd het eerste woord van je zin met hoofdletters typt? Daarnaast mag ik je denk ik feliciteren met de meeste posts op deze website! Proficiat! Godnondeju wat plaats jij veel berichten zeg..

de nachtboswachter.

nou hentje bij deze zonder hooftletters nou je kunt er ook wat van hentje.

wpDiscuz