Viertal verlengt contract bij De Treffers

De Treffers heeft het contract van vier spelers met één seizoen verlengd. Niels Cornelis (K), Barry Beijer (V), Robin Janssen (M) en Eef van Riel (M) hebben bijgetekend. Dit laat de club donderdagavond weten.

De Treffers gebouw (HvdB)

Zowel de club als de spelers zijn erg tevreden over de samenwerking, met als gevolg dat de doelman, verdediger en middenvelders ook volgend seizoen op Sportpark Zuid te bewonderen zijn. Beijer en van Riel speelden dit seizoen de volle 17 wedstrijden, Janssen miste er twee. Kornelis, tweede doelman bij De Treffers, kwam dit seizoen slechts eenmaal in actie.

Eerder maakte de club bekend dat Camiel Jager (hoofdtrainer) en Thijs Waterink (assistent-trainer) volgend jaar aan het roer staan bij de roodzwarten.

De Treffers begon het seizoen erg sterk en bleef de eerste elf wedstrijden ongeslagen, totdat WKE in november vorig jaar op bezoek kwam. Daarna ging het bergafwaarts en zodoende staan de Groesbekers nu op de zevende plaats in de zondagtopklasse.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gijs

Lekker de selectie bij elkaar houden! Volgend jaar weer 7de…..wat een beleid zeg!

de nachtboswachter.

GIJS wees toch optimistisch gewoon afwachten en niet vooruit denken.

Treffersfan

Ik vind het getuigen van een goed beleid dat juist deze vier spelers ook volgend seizoen weer op Zuid te zien zijn. De Treffers (lees Camiel Jager) wil met Kornelis door als eerste keeper. Janssen, van Riel en Beijer zijn gewoon jonge, goede spelers die het Topklasse-niveau aan kunnen. Maar ik ben ook wel benieuwd naar eventuele versterkingen. Want ook die gaan er komen!

Jacob

Treffers wil niet te sterk zijn. als je volgend jaar kampioen wordt MOET je promoveren. En dan?

Treffersfan

Er MOET helemaal niets. Als de Topklassers NEE zeggen, gaat ‘het feest’ echt niet door.

Groesbeker

Wie zien jullie dan graag komen naar zuid?
Ik hoorde dat ze kevin de bruijn terug gaan halen als 2e keeper achter kornelis. En hoor ook de namen boy vd beek en rik renierie steeds voorbij komen.. Zijn dit versterkingen voor ons treffers?

Trefferssupporter

denk dat we met rik rinirie en boy van beek wel veel meer creatief vermogen hebben! vind het middenveld te gecontroleerd.we hebben niet echt iemand met een steekbal waar een kans uit komt, en hun zijn wel spelers die dat kunnen.

Karel

Een echte ‘afmaker’ zou ook enorm welkom zijn! Alle respect voor Bernhard, maar die verprutst in mijn ogen echt ontzettend veel (soms 100%) kansen..

wpDiscuz