“FC Barcelona heeft interesse in Cillessen”

FC Barcelona zou belangstelling hebben in de diensten van Ajax-doelman Jasper Cillessen (24). Dat melden Sport1 en Soccernews op basis van berichtgeving van “Sport”. Barcelona zou zo`n 8 miljoen over hebben voor de Groesbeekse sluitpost.

De Spaanse ploeg raakt vanaf volgend seizoen doelman Victor Valdés kwijt. Hij heeft aangegeven zijn contract niet te willen verlengen. De zoektocht naar een nieuwe keeper zorgt dus voor de nodige geruchten.

Cillessen nam in september het stokje van Kenneth Vermeer over als eerste doelman bij de Amsterdammers. Vermeer verkeerde in een slechte vorm, waardoor Cillessen een kans kreeg. De Groesbeker heeft sindsdien in acht van de dertien wedstrijd de nul weten te houden.

Cillessen is ook al enkele malen opgeroepen voor het Nederlands elftal en maakt een goede kans om met Oranje naar Brazilië af te reizen voor het WK 2014.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Sport1, Soccernews

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

DE keuze is natuurlijk voor Jasper ook wel moeilijk tegen het WK dit jaar en hoop wel dat hij in gezet gaat worden dat maakt het WK ook wel spannende voor Groesbeek hij zal zelf ook wel wat te zeggen hebben neem ik aan en FC BARCELONA is wel een topclub.

nou....nou

Fantastiesch

Arjan

Hartstikke mooi nieuws maar ik zou het nu nog niet doen.
Dit is wel gelijk een hele grote stap.

Realist

Dat zou wat zijn zeg!

Henk

Dat zou voor een Groesbeker het neusje van de zalm zijn, in een wereld club als FC BARCELONA, maar bij Ajax zit hij ook niet slecht, afwachten……..

de nachtboswachter.

NOU dat het zeker fantastisch maar ik neem aan dat hij dan toch gewoon voor het Nederlandse elftal mag mee doen tijdens het WK trouwens dat weet ik niet weet iemand dat leg het dan even uit op de Groesbeek.

Realist

Tuurlijk nachtboswachter, anders zouden er maar weinig spelers voor hun eigen lang mogen uitkomen.

Realist

Lang=land

de nachtboswachter.

BEDANKT REALIST

marco

Nog niet doen. Hij keept nog geen jaar in de basis bij ajax en heeft nog genoeg te leren. Als ie over 2 jaar echt doorgegroeid is komt een club als Barcelona als ze m echt willen hebben echt wel weer.

Lambert

No zal zien moeoeder t wel spoans benaauwd kriege!!!

geer schoonderwoerd

Als je het originele bericht leest (dit deel hier weggelaten) kun je lezen dat het bericht nergens en door niemand wordt bevestigd en het waarschijnlijk een gerucht is. Maar ja, je weet nooit. Waar rook is is vuur.

De Kuier.

T zo mooi zijn, maar geloof er ook niks van. Vroege 1 april grap?

wpDiscuz