[Foto’s] Opnieuw nederlaag voor De Treffers

De Treffers heeft zondagmiddag opnieuw een nederlaag moeten incasseren. De Groesbekers verloren in eigen huis met 0-2 tegen FC Lienden.


De Treffers verloor zondag voor de vierde keer op rij. Foto en rechten: Damen Groep Groesbeek.

FC Lienden kreeg na twee minuten de eerste kans van de wedstrijd. Uit een corner van Sonny Bosz kopte Rene van Dieren net naast. Na een kwartier spelen was het De Treffers die dicht bij de openingstreffer was toen Robin Janssen zijn halve omhaal net over het doel zag gaan.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel na 18 minuten: FC Lienden-speler Romario Sabajo schoot van zo`n 20 meter raak. Nadat De Treffers in de tweede helft via Max De Wijze en Said Echargui mogelijkheden had om op gelijke hoogte te komen, viel het doelpunt aan de andere kant. Mike Vreekamp verdubbelde na één uur spelen de Liendense voorsprong.

In het laatste halfuur moest De Treffers, dat de laatste wedstrijden veel moeite heeft met scoren, vol aan de bak om nog iets te kunnen forceren. De roodzwarten kregen nog een enkele mogelijkheid op de aansluitingstreffer, maar FC Lienden-doelman Jan Schimmel hield zijn doel schoon.

Voor De Treffers is het de vierde nederlaag op rij en de zesde in zeven wedstrijden. In competitieverband wist de club sinds begin november 2013 al niet meer te winnen. In die periode (acht duels) scoorde De Treffers slechts éénmaal en dat was vorige week zondag tegen JVC Cuijk. De roodzwarten staan nu 8e in de topklasse.


Foto’s: Damen Groep Groesbeek

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 54 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

en daar moeten we het mee doen, en ook in het nieuwe seizoen.
Schande, als je er geen zin meer in hebt, stop er dan mee. allemaal wel het handje ophouden maar er voor knokken dat kennen ze niet. Door de totale staf een grootte bezemwagen.
Opzouten Treffers onwaardig.

Bernard.

Het goede voorbeeld komt van onze 2 trainers. Maken voor de wedstrijd onder bij de kleedkamers de grootste bonje. Wel of niet starten met Zuidwijk. Natuurlijk moet je daarmee starten.
Nu meteen alle 2 wegsturen. Ze zijn een slecht voorbeeld alhoewel ze wel vechtlust laten zien. Weg ermee.

De weg kwijt

Wat een spijt zullen ze hebben met het verlengen met Jager. Wordt nog een strijd tegen degradatie en dat is niet eens onterecht.

Maar wel gezellig in de kantine 😉

eitje

nog geen witte doekjes op zuid maar witte rook uit de kamer van de tc

D'n streinek

Nee hier gaat de treffers het niet mee redden. Moet wel iets gebeuren op zuid anders ben je de aankomende jaren een grijze middenmoter gr een neutrale toeschouwer

Willie

Gewoon Camiel laten zitten en een eigen jongen als Willie Wilems, waarvan Camiel als trainer nog niet de veters mag strikken, laten lopen. Slaap lekker verder!

de nachtboswachter.

HENK heeft helemaal gelijk ja zeker de bezem er door en alleen uit betalen bij succes. Die gasten vinden het zo wel goed geld beuren en er weinig voor doen.

Groesbeker

Zorg nou maar dat je willie willems nog kan halen! Prutsers!! Komt er zeker strijd in de ploeg dat durf ik me handen voor in het vuur te steken

stom

Het gaat niet goed da weer een nederlaag.

De Kuier.

Gelukkig hebben we de fotoos nog.

Heikant

Hallo groesbeekse .willie Willems heeft al een nieuwe club in westervoort

Piet

Treffersmensen, het ligt niet aan Camiel of aan de spelers maar aan het technisch wanbeleid van de laatste jaren!
Laat JP maar lekker zitten en zijn wanbeleid doorvoeren voor geld waar je ook goede spits voor hebt. Slaap lekker door bestuur.
Nu actie en nieuwe frisse mensen in TC en scouting dan kunne misschien volgend seizoen weer trots zijn. Op deze manier wordt het vechten tegen degradatie. JP wegwezen!!!

Peter

40 jaar trots lid van de treffers. Maar ik ga me steeds meer schamen voor het technisch wanbeleid van mijn club!

stom

Hm het ligt aan de spelers, je kunt voetballen of niet.Zoniet moet je gaan kappen met voetballen.

groesbeekse

peter misschien eens van club veranderen?:)

Gijp

Prima trainers, goeie selectie. Gewoon zo doorgaan, heerlijk man!

Quote:Het ligt niet aan Camiel, maar aan de Tc??
Maar het is toch de TC die Camiel aanstelt en bovendien aanhoudt, ook na dit seizoen, als trainer. Het zal echt niet allemaal aan Camiel liggen, maar het is wel duidelijk dat hij ook niet het verschil gaat maken dat nodig is! Maar vooral het contract verlengen, dat is een goed plan, TC! Goed bezig daar op Zuid!

johan

Natuurlijk zijn de trainers hier debet aan. Waarom win je de eerste reeks dan allemaal? Ga maar eens kijken hoe ze trainen. Te slap, alleen maar uitwaaitrainingen. Jager te snel verlengd, spijt zal volgen.

Fred

Gewoon zo doorgaan prachtig toch !! Laat ons genieten elk weekend

wpDiscuz