Germania verslaat Luctor et Emergo

In een zeer sportieve wedstrijd wist Germania zondagmiddag met maar liefst 1-4 te winnen bij Luctor et Emergo te Almelo.

Het overwicht van Germania was erg groot maar dit leidde in de beginfase tot slechts enkele kleine mogelijkheden. In de 17e minuut was het echter wel raak. Een voorzet werd door Dave Kleine op waarde geschat en hij schoot de bal volgens velen over de achterlijn. Rik van de Langenberg maakte echter aan de alle onzekerheid een einde en plaatste de bal in tweede instantie beheerst achter de doelman van Luctor.

In de 40 minuut mocht Germania een vrije trap nemen op een kleine 20 meter van het doel en het was Glen Wijnhoven die deze bal snoeihard in het doel wist de schieten: 0-2. De wedstrijd werd in de 2e helft al snel beslist toen Dave Kleijnen in de 47e minuut in “de 16” onderuit werd gehaald en de scheidsrechter direct naar de strafschopstip wees. Boy van de Beek wist wel raad met dit buitenkansje en schoot de bal onhoudbaar in het doel van Luctor.

In de 52e minuut maakte Germania aan alle onzekerheid een einde toen Boy van de Beek met een geweldige steekbal Dave Kleijnen wist te lanceren en deze laatste met een prachtige stiftbal de keeper van Luctor wederom kansloos liet: 0-4. Een kwartier voor tijd benutte de thuisclub een strafschop waarbij de eindstand op 1-4 werd bepaald.

Door deze overwinning rukt Germania op naar de 2e plaats en kan volgende week bij winst op AWC de 2e periode titel binnen gehaald worden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

DAT is pas voetbal kan niks verkeerds over gezegd worden klasse Germania succes verzekert.

Proficiat 🙂

stekkenberger

Proficiat Germania,staan nu op de tweede plek,gaat goed op noord.

germaan

binnen kort staan onze mannen op het bordes kom op germania

wpDiscuz