[Foto’s] Germania en “Boys” spelen gelijk

Het is Germania niet gelukt om de 2e periodetitel zondagmiddag al binnen te halen.


Germania kwam niet verder dan een gelijkspel tegen AWC. Foto en rechten: Damen Groep Groesbeek.

In de eerste helft domineerde de thuisclub het duel en kreeg het enkele prima mogelijkheden om de score te openen. Pogingen van Rik van de Langeberg, Dave Kleijnen en Boy van Beek miste echte de nodige scherpte. Een minuut voor rust kreeg Niek Temmink zijn tweede gele kaart en moest Germania met 10 man verder en moest ook nog topscoorder Dave Kleijnen geblesseerd in de kleedkamer achterblijven.

Omdat AWC ook met 11 tegen 10 niet in staat was om het Germania moeilijk te maken bleef de stand zoals die begon, 0-0. Over twee weken kan Germania alsnog proberen de 2e periode in de wacht te slepen als het op bezoek gaat bij Rheden. In de competitie blijft Germania 2e achter koploper Presikhaaf uit Arnhem.


Foto’s met dank aan Damen Groep Groesbeek!

3D: Geluk ontbeert Groesbeekse Boys

Hoewel de 1-1 eindstand de krachtsverhoudingen correct weergeven had een overwinning er voor Groesbeekse Boys er in de thuiswedstrijd tegen Eldenia wel ingezeten. De paal en een handsbal op de lijn stonden de geel-zwarte formatie echter in de weg.

Groesbeekse Boys begon overweldigend aan de wedstrijd op sportpark Breedeweg. In de derde minuut produceerde het een eerste goede aanval waarbij Stijn v.d. Berg en Joris Bons aan de basis stonden. Uiteindelijk ging het schot van Maarten v.d. Burg van dichtbij maar net naast. Twee minuten later was het wel raak. Maarten v.d. Burg speelde zich op de linker flank vrij waarna Luuk Eikholt zijn voorzet via de korte hoek binnen wist te schieten. Na een kwartier voetballen wisten de gasten uit Arnhem pas voor het eerst gevaar voor het Groesbeekse doel te stichten. Kort daarop leek Groesbeekse Boys op een 2-0 voorsprong te komen. Het ontbrak Joris Bons aan het nodige geluk. Zijn direct genomen vrije trap belandde op de binnenkant van de paal. In het restant van de eerste helft wist Eldenia daar weinig tegenover te stellen. Het kwam niet verder dan twee kleine kansen die naast en over gingen.

Bij aanvang van de tweede helft moest aanvaller Maarten v.d. Burg het veld geblesseerd verlaten. Het debuut van de 16-jarige Bram de Bruin in de hoofdmacht van Groesbeekse Boys was hiervan het gevolg. Een kwartier later had deze jeugdspeler zijn debuut met een doelpunt kunnen bekronen. Van dichtbij schoot hij een goede voorzet van Joris Bons binnen maar zijn inzet werd door een Eldenia speler met de hand van de doellijn gehaald. Ook nu ontbrak het bij de thuisploeg aan het nodige geluk want dit voorval was de scheidsrechter ontgaan. Een minuut later was het aan de andere kant wel raak. Na een aanval over de rechter zijde had Eldenia speler Vincent Saenen het geluk wel aan zijn zijde. Hij zag zijn inzet via de binnenkant van de paal achter Groesbeekse Boys goalie Jeffrey Hoogenbosch verdwijnen. In het restant van de wedstrijd ontspon zich een open strijd waarbij beide ploegen naar de overwinning op zoek bleven gaan. Dit leverde voor beide goals enkele hachelijke momenten op. Toch bleef de 1-1 stand tot aan het eindsignaal op het scorebord staan.


Foto’s met dank aan Damen Groep Groesbeek!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Groesbeekse Boys

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

HEEL goed gedaan fantastisch SUCCES TEGEN RHEDEN.

Sander

Hoorde op ” noord” dat boy van beek naar JVC gaat . Zitten de andere clubs uit groesbeek nu te slapen of zijn ze afgetroefd door JVC?

Rich

Top jongens

Willie

Boy van de Beek gaat niet naar JVC. Opvallend, hij gaat ook niet naar De Treffers. Die vinden hem niet goed genoeg terwijl hij zelf wel zou willen.

Sander

Hoe weet jij dat dan willie? Naast mij stond een man zondag en zei dat boy en een andere jongen van awc al gesprekken hebben gehad bij JVC en dat ze alleen nog JA moeten zeggen. Lijkt me niet dat die dat uit ze duim zuigt

adder onder het gras

boy blijft gewoon op noord

wpDiscuz