Van Alst en Bakker langer bij De Treffers

De Treffers heeft de contracten van verdedigers Jim van Alst en Bas Bakker met één jaar verlengd. Dit laat de Groesbeekse topklasser dinsdagavond weten.

logo de treffers

De spelers en de club zijn tevreden over de samenwerking waardoor het duo ook komend seizoen bij de roodzwarten speelt. Van Alst speelde dit seizoen tot op heden 19 competitiewedstrijden en scoorde tweemaal. Bakker kwam twaalf keer in actie.

Eind januari verlengde De Treffers al het contract van vier spelers; Niels Cornelis (K), Barry Beijer (V), Robin Janssen (M) en Eef van Riel (M) tekenden allen voor één seizoen bij.

De Treffers komt donderdagavond in Alverna al in actie voor het KNVB-districtsbekertoernooi. De Groesbekers moeten het in de vierde ronde (laatste 32) opnemen tegen zondaghoofdklasser Alverna. De wedstrijd begint om 20:00 uur en stond aanvankelijk voor 11 februari gepland.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
nou.. nou

Kampioenen !!! kampioenen !!

Volgend seizoen veilig op een 6e,7e, of 8e plaats. Geen kampioen geen verplichte promotie. Top toch?

wat een stelletje zeikers toch weer zeg, wat moet de heikant er dan wel niet bij halen voor volgend jaar, staan stijf onderaan

prima voetballers aardige gasten.

Treffersfan

Helemaal mee eens Wim. Al moet Bas wel iets meer gaan brengen. Op zijn positie en met die ervaring moet hij dominanter kunnen spelen. Jim is een topper!

Harrie

Bakker heeft het lichaam van een koorknaapje..
Ooit een verdediger gezien die niet kan koppen??

De Treffers heeft een kerel achterin nodig.
Type Sanders (Ach) , Ritzen (JVC).

wpDiscuz