Willem II met moeite langs Achilles ’29

Achilles ’29 heeft zaterdagmiddag nipt verloren. De Groesbekers maakten het titelkandidaat Willem II moeilijk, maar stonden uiteindelijk met lege handen: 3-2.

De doelpunten volgden elkaar in de beginfase erg snel op. Jonas Heymans kopte na drie minuten een voorzet van Bruno Andrade binnen en zette daarmee de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Achilles ’29 liet zich geregeld zien en aanvaller Frank Hol scoorde niet veel later alweer de gelijkmaker. Na 12 minuten nam Willem II voor de tweede keer in deze wedstrijd de leiding: Terell Ondaan schoot van ruim 25 meter knap raak: 2-1.

In het verdere verloop van de eerste helft golfde het spel op en neer en kregen beide ploegen scoringskansen. Ruud Boymans was na twintig minuten dicht bij een treffer, maar hij miste voor open doel en verzuimde de marge voor Willem II te vergroten. Achilles ’29 ging wat beter met de kansen om en vijf minuten voor tijd kwam het team opnieuw op gelijke hoogte door een hakballetje van Remon van Bochoven.

Het tweede bedrijf kende aanvankelijk een stuk minder hoogtepunten. Achilles ’29 deed niet onder voor de nummer twee in de Jupiler League en bleef uitzicht houden op een stunt in Tilburg. Na één uur spelen kreeg Willem II weer wat meer grip op de wedstrijd, maar tot grote mogelijkheden leidde dit in eerste instantie niet. Een kwartier voor tijd was het wél raak; Ondaan scoorde zijn tweede doelpunt van de middag en zette de Tilburgers nogmaals op voorsprong.

In de slotfase lukte het Achilles ’29, ondanks een enorme kans in blessuretijd, niet meer om voor de derde keer in de wedstrijd terug te komen van een achterstand. De witzwarten staan nu laatste in de Jupiler League, met één punt achterstand op de voorlaatste: FC Oss.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Wel netjes gedaan 🙂

de nachtboswachter

Jammer toch goed gespeeld.

den millingse

mooie prestatie van de groesbeekse jongens om bij w2 net te verliezen
petje af
of wat ze in millingen zeggen huutje af

Fred

Prachtige pot voetbal gezien op tv gisteren middag !maar Helaas geen punten voor Achilles !!

adder onder het gras

het was een mooie wedstrijd toch jammer volgende keer beter

Twan

Verloren jammer toch goed gevoetbald ,verliezen begint steeds mooier te worden

Twan lul niet zo dom man. het nooit leuk om te verliezen.

Treffersfan

Een goede wedstrijd van beide ploegen. Dat moet worden gezegd. Maar uiteindelijk toch wel een terechte winnaar.

adder onder het gras

was het niet beter om van kesteren te vragen om er een opslag van te maken op de heikant daar kunnen ze een hoop containers kwijt ze halen toch geen punt

Realist

Ik denk dat Achilles komend jaar, met de ervaring van dit jaar erbij, een aantal plaatsen hoger op de ranglijst zal komen.

Groesbeker

“reclame voor het voetbal” túúrlijk…

randje-20

Klasse WII

Ik denk van wel….

de nachtboswachter

NEE het is niet meer leuk zo op de heimat men zou in overweging kunnen nemen minder salaris voor de spelers en was er toch niet aan begonnen Jupiter league.

wpDiscuz