DKV De Horst kampioen hoofdklasse

Dameskorfbalvereniging De Horst heeft zondag door winst (9-10) op Olympia de kampioenstitel van de hoofdklasse binnen gehaald!

De_Horst_Huldiging_2014-DGB
Huldiging DKV De Horst. Foto: Twitter (@DKVdeHorst).

In Asten, waar het wit-blauwe Groesbeekse publiek in grote getale aanwezig was, hadden de dames van trainer Duncan Sperling de gehele wedstrijd een kleine voorsprong. De laatste minuten werden echter nog spannend, omdat Olympia nog akelig dichtbij kwam. Na het laatste fluitsignaal werd de champagnefles ontkurkt en werd het feest al voorzichtig ingezet!

De Horst keert hiermee volgend jaar terug in de Topklasse! Een geweldige prestatie van DKV de Horst. Zondagmiddag volgt om 17.00 uur de huldiging op het bordes van het Gemeentehuis in Groesbeek, waarna het feest wordt voortgezet bij Cafe Hopmans! Het team nodigt iedereen uit om het feest mee te vieren!

Het feest was helemaal compleet omdat de dames van Senioren twee, in sporthal Acres te Wijchen, de winst opeiste door met 7-19 tegen DIOSA te winnen. In de begin fase van deze wedstrijd konden de dames uit Balgoij de Horst nog volgen, maar door het hoge tempo van de Groesbeekse aan het einde van de eerste speelhelft, liep de Horst relatief eenvoudig uit naar een veilige marge. Het kampioenschap was op papier al een feit, maar met de fraaie overwinning voelde het nog prettiger.

“Twee kampioenschappen, twee prachtige teams gaat op een grootse wijze gevierd worden!”, valt er op de website van het team te lezen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website DKV De Horst

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Truus

Gefeliciteerd meiden! Fijne avond nog

Realist

Mooie prestatie!

de nachtboswachter

EENS gelijk.

supporter

proficiat dames, heel knap.

wpDiscuz