Punt voor De Treffers

De Treffers heeft zondagmiddag één punt gepakt. De uitwedstrijd tegen Haaglandia eindigde in een 1-1 gelijkgespel.

Het venijn zat hem in de staart. Haaglandia kreeg de gehele wedstrijd zat kansen om de score te openen. De Rijswijkse ploeg had echter de pech dat het aluminium meerdere keren in de weg stond.

Het doelpunt viel vlak voor tijd aan de andere kant; De Treffers-speler Rick Verbeek zette zijn team na 89 minuten op voorsprong. In blessuretijd maakte Mitchel Jacobs er alsnog 1-1 van.

De Treffers staat nu 9e met 30 punten uit 21 wedstrijden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

JAMMER in die laatste minuten. Maar een goede eer voor de volgenden keer.

henk

he he eindelijk 1 puntje tegen een van de onderste, hoe moeilijk kan het zijn. 1 puntje en 2 plaatsen gezakt. gaat lekker op zuid.

Treffers proficiat met dit ene punt. Nogmaals gefeliciteerd dat onze Boy (vd Beek) niet goed genoeg is voor jullie maar schijnbaar wel goed genoeg is om de rest van dit seizoen mee te gaan trainen met Achilles. Wederom kans gemist om een talentvolle speler binnen te halen.

supporter

Inderdaad schijnt Boy van Beek uit monde van camiel de Jager op alle fronten te kort te schieten om iets voor de treffers te kunnen betekenen.achilles houd er een andere mening op na en willen Boy in ieder geval een aantal trainingen bij achilles aan het werk zien om daarna een beslissing te nemen.
In het verleden hadden ze bij de treffers Twan Smits en Daniel van Straaten niet nodig zou Boy van de Beek de zoveelste misser zijn van zuid waar achilles hun voordeel mee doet.
wat is er aan de hand op zuid en houd dit nooit op ?

Jammer

Gister wederom stapjes gemaakt. Weliswaar naar beneden maar toch. Misschien verlangt de leiding wel terug naar de Hoofdklasse. Daar zijn tenslotte de grote successen behaald.

Gijp

Wat is er allemaal aan de hand bij het clubje aan het nijerf?

nou
het gaat geweldig,
stapjes gemaakt,
dit houd niet op,
eindelijk 1 puntje,
nou nou het gaat goed daar.

Boy gaat volgend seizoen naar Alverna

Fred

Even doorbijten ! volgend seizoen de spits van de Bataven erbij” kampioenen 2014/15 ?? Of een zoet houdertje voor de slechten prestaties

wpDiscuz