Gelderse derby tussen Achilles ’29 en De Graafschap

Zondag staat de derby Achilles ’29 – De Graafschap op het programma.

Achilles ’29 laat de laatste weken qua voetbal zien beter en beter mee te kunnen in de Jupiler League. Dat moet zich ook een keer gaan vertalen in het resultaat. Het waren niet de minste wedstrijden: uit tegen Willem II voetballen voor ruim 8000 toeschouwers en afgelopen week op een gezellig sportpark De Heikant een prima partij spelen tegen Fortuna Sittard.

Ook aankomende zondag wacht de Groesbekers een mooi affiche. De eerste editie van deze derby eindigde in een 2-2 gelijkspel. Er zijn maar weinig clubs die meer in het nieuws zijn dan De Graafschap. Iedereen die Achilles ’29 in de afgelopen weken heeft gezien, weet dat de witzwarten niet kansloos zijn en dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een goede pot.

De wedstrijd begint als vanouds om 14.30 uur.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

NOU als de aanhang van alle Groesbeekse clubs hier eens heen zouden gaan en achilles steunen want deze derby is heel belangrijk en achilles laat ook mooi voetbal zien en samen staan we sterk en straks ook andersom als een van de andere clubs een belangrijke wedstrijd heeft in plaats van elkaar afkraken.

stekkenberger

Nachtboswachter schrijf dan niks.

de nachtboswachter

stekkerberger waarom niet.

Ik denk dat de voetballiefhebber as zondag een aantrekkelijke pot kan verwachten op de Heikant. Als ik zie hoe Achilles de laatste weken voetbald is dit zeer behoorlijk met aardig tempo en teamspel.
Ben wel benieuwd of de onrust bij de Graafschap invloed zal hebben binnen de lijnen.
Dit soort tegenstanders zijn de krenten in de pap waarvoor je naar de Heikant gaat!

stekkenberger

Denk jij nou echt dat alle supporters van de Groesbeekse clubs naar de heikant uitrukken,dat is het hele seizoen nog niet gebeurd waarom zouden ze dat nu wel doen,het hele jaar elkaar afzeiken,en dan elkaars club gaan aanmoedigen,geloof jij daar dan in.

De strejbal
@FAN Beste Fan ik weet niet onder welke steen jij vandaan gekropen bent maar volgens mij zat je er al onder voordat we over zijn gegaan op de euro. Iedere voetballiefhebber zal makkelijk de keuze maken om deze onaantrekkelijke partij te skippen. Je doet net of el classico is en het is slechts een wedstrijd tussen twee opgewaardeerde amateurclubs. Iedereen heeft toch zijn eigen cluppie en zal zeker daar gaan kijken en zijn eigen team niet in de steek laten. Dus het word gewoon weer het beinvloeden van het supporters aantal op teletekst net zoals we iedere wedstrijd gewend zijn.… Lees meer »
stekkenberger

de Treffers,Germania,de boys,dvsg,die spelen zondag allemaal thuis gelijk met Achilles,waar denk je naar welke clubs die supporters gaan kijken.

de nachtboswachter

stekkerberger waarom niet voor deze keer ik geloof er wel in zou ten goede komen van het voetbal en meer respect voor onderling kontakt in plaats van elkaar het leven zuur maken en fan ik hoop dat groesbeek massaal uit loopt naar deze wedstrijd we moeten die boeren laten zien dat we kunnen voetballen en als het team van achilles ziet dat de aanhang groot is laten ze zien wat voetbal is.

stekkenberger

Aanstaande zondag spelen alle Groesbeekse clubs thuis op Rood-wit na .om 14.30,gaan ze naar de heikant,of naar hun eigen club wat denk jij.

Gijp

Laat ieder mooi naar hun eigen clubje gaan kijken, 30 % staat te hopen op een overwinning voor de Graafschap. Mooi weg blijven!!

80% bedoel je ?

reageerbuisje

Ik wil geen meelopers.
Lekker wegblijven en blijf ons vooral jaloers volgen !

zuid

Ik zie er weer een nederlaag aankomen

Reageerbuisje

Zondagmiddag op Zuid bedoel je ?
Denk ‘t wel ja.

de nachtboswachter

MIS de kuier is hij ziek hij reageert altijd als eerste als het om achilles gaat.

wpDiscuz