Germania verliest van Bemmel en van zichzelf

Germania heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door zondagmiddag een 2-0 voorsprong (te) gemakkelijk uit handen te geven: 2-3.

Na het terugtrekken van sportclub Glanerbrug was de ploeg van Willie Willems juist weer 4 punten ingelopen op koploper Presikhaaf en kon het bovenin wellicht weer spannend worden. Germania kwam door 2 feilloos in geschoten penalty’s van Boy van Beek nog wel op een 2-0 voorsprong maar na rust werd een onnodige rode kaart van aanvaller Ergin Er de ploeg van Noord uiteindelijk fataal.

Germania stond bij rust nog op verdiende 2-1 voorsprong, maar al na 30 seconden spelen in de tweede helft kwam het met 10 man te staan. In de 75e minuut resulteerde dit in de gelijkmaker en vijf minuten voor het einde van de wedstrijd werd het zelfs 2-3 voor de ploeg uit Bemmel.

Extra zuur voor de Groesbekers zijn de aankomende schorsingen van Er, Rik van de Langeberg en Brian Janssen. De twee laatstgenoemde spelers kregen rood omdat zij na de wedstrijd de scheidsrechter uitscholden. De ogenschijnlijke zware blessure van Dirk Visscher maakt het er voor Germania niet beter op.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Germania verliest van Bemmel en van zichzelf

Reageren is niet toegestaan.