Achilles ’29 verliest van Excelsior

Achilles ’29 heeft zaterdagavond voor de vierde keer in zes wedstrijden verloren. In Rotterdam was Excelsior met 3-0 te sterk voor de Groesbekers.

Na een moeizaam begin van het duel kwam de thuisploeg na 20 minuten op voorsprong. Lars Veldwijk profiteerde van een fout van Achilles ’29-doelman Nick Hengelman. Excelsior kreeg hierna de meeste kansen, al was Jop van Steen vlak voor rust nog dicht bij de gelijkmaker.

Achilles ’29 had niet veel te zeggen en de wedstrijd werd in de 75e minuut door Jordan Botaka beslist: 2-0. In de laatste minuut van de wedstrijd maakte Daan Blij er nog 3-0 van.

Achilles ’29 blijft hekkensluiter in de Jupiler League. De Groesbekers zien concurrent FC Oss, dat vrijdagavond met 4-0 van FC Eindhoven won, uitlopen. Het verschil is nu drie punten.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

De trots van groesbeek !!! Laat me niet lachen. !!!

de nachtboswachter

We blijven de hekkensluiter jammer.

bert

Was echt slecht

maikel

alaaf fijne carnaval heikanters joehoeeee mijn carnaval kan niet meer stuk.

De Kuier.

Maikel, dan heb jij de laatste jaren dus GEEN fijne carnaval gehad. Alaaf en veel kijk plezier vanmiddag.

stekkenberger

Wat een kleine kinderen die hier reageren.

adder onder gras

laat ze maar gaan dammen echt triest

Toch het lachertje van Nederland. Allemaal een grote mond en geen punt halen. Amateurs.

de nachtboswachter

NOU ADDER ONDER GRAS heeft wel gelijk ondanks zijn kritiek die hij wel eens heeft tegen mijn. Ze kunnen gewoon weg niet mee komen de lat ligt te hoog op dit niveau en dan moet men toch met jongeren spelers met klasse gaan spelen de wil is er wel maar men wordt gewoon op snelheid voorbij gespeeld en tactiek ook wel jammer het was het proberen waard.

wpDiscuz