Achilles ’29 omarmt jonge ondernemers

Op zondag 9 maart 2014 zal Achilles ’29 haar deuren openstellen voor jonge ondernemers en young professionals om een kijkje te nemen bij deze nieuwkomer in de Jupiler League. Dit zal plaatsvinden rondom de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo.

Speciaal voor de jonge ondernemer heeft de businessclub van Achilles, in samenwerking met sportmarketingbureau SportAan, een nieuw concept ontwikkeld. Een “Young Business Club” waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan naast uiteraard het uitwisselen van kennis, kunde en netwerk.

Achilles ’29 wil een platform zijn voor jonge en startende ondernemers uit de regio en doet dit door een bijzondere collectieve dienst aan haar Young Business Club leden aan te bieden: een trainingsprogramma gericht op ondernemerschap. Opvallend is de connectie die Achilles ’29 hierdoor maakt met de huidige selectie. De selectie is namelijk het hoogst opgeleide elftal van het Betaald Voetbal.

Maarten Smulders, een van de initiatiefnemers van de Young Business Club en zélf jarenlang selectiespeler van het 1e elftal: “Met de Young Business Club willen we het voor jonge ondernemers uit de regio laagdrempelig maken om zich zakelijk te verbinden aan onze club. Achilles ’29 heeft de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt in haar eigen ondernemerschap, wat heeft geresulteerd in de toetreding tot de Jupiler League als 1e amateurvereniging in de historie van het Nederlandse Betaald Voetbal.”

Aan het begin van ieder ondernemerschap zijn er veel uitdagingen. Maar hoe ga je daar nu mee om? Wat zijn je drijfveren? En hoe koppel je die aan je ondernemerschap? Hoe maak je optimaal gebruik van je kwaliteiten zonder te verzanden in de ‘waan van de dag’? Organisatieadviesbureau NegentigTien heeft een trainingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor de Young Business Club van Achilles ’29. Zij zijn gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van ondernemers.

Wilt u meer weten over dit unieke concept dan kunt u met ons contact opnemen op emailadres: [email protected].

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
adder onder gras

ook met oliesjeiks

Volgens mij zijn ze voor de centen ( lees geld problemen ) naar het betaald voetbal gegaan.dus zo n enorme stappen hebben ze niet gemaakt. Ja sportief misschien? ?

@h1: volgens mij?? Houd toch eens op als je nergens van af weet!

blaag

dan neem ik aan dat de kleedruimtes en aankleding ook door de jonge ondernemers wordt gerealiseerd !
of is dit nu net niet wat men in gedachte heeft?

Sprookje

Llanosoil, Ballast Nedam….goede voorbeelden voor jonge ondernemers!!!

wpDiscuz