Opnieuw basisplaats Cillessen bij Oranje

Jasper Cillessen staat vanavond (woensdag) opnieuw onder de lat bij het Nederlands Elftal. Oranje speelt woensdagavond om 21:00 uur in Parijs een oefenduel tegen Frankrijk.

Voor Cillessen wordt het zijn vijfde wedstrijd voor Oranje. In juni 2013 debuteerde de Groesbeker al in de oefeninterland tegen Indonesie. Daarna volgden wedstrijden tegen Turkijke (WK-kwalificatie), Japan (oefen) en Colombia (oefen).

Bondscoach Louis Van Gaal heeft wat keepers betreft een luxeprobleem voor het WK in 2014. De concurrentie onder de doelmannen is namelijk groot; Michel Vorm, die dinsdag ziek naar huis ging, Tim Krul, Maarten Stekelenburg, Cillessen en Jeroen Zoet maken kans om één van de drie WK-keepers van Oranje te worden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Zo ja,goed zo Jasper,top voor jou

de nachtboswachter

Jasper succes vanavond en straks bij het WK.

Mag Groesbeek trots op zijn!! Begrijp de negatieve reacties totaal niet!! Zeg dan niets.

die negatieve reacties komen van zeer jaloerse mensen, die zelf nooit maar dan ook nooit iets in hun leven gepresteerd hebben. ben het hellemaal met jan eens zeg dan niks. maar ben trots dat daar een jongen uit groesbeek staat.

wpDiscuz