De Treffers wint bij FC Chabab, doelman scoort

De Treffers heeft zondagmiddag van hekkensluiter FC Chabab gewonnen. In Amsterdam werd het 1-3 voor de roodzwarten.

Al na acht minuten stond De Treffers op een 0-1 voorsprong. Jasper Zuidwijk was de doelpuntenmaker. Na een kwartier spelen scoorde FC Chabab-doelman Rinaldo O’Neil via een uittrap (!) de gelijkmaker.

Na rust was de thuisploeg op sommige momenten gevaarlijk, maar had het team de pech dat de paal en de lat een doelpunt in de weg stonden. Aan de andere kant kregen de Groesbekers voldoende kansen. In de laatste tien minuten van de wedstrijd trok De Treffers de wedstrijd naar zich toe. Door doelpunten van Santiago Macedo en Rick Verbeek (penalty) werd het 1-3.

Voor De Treffers was het de eerste overwinning in vier duels. De ploeg uit Groesbeek staat nu achtste in de zondagtopklasse met 33 punten uit 23 wedstrijden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Groesbeker

de zon schijnt en De Treffers wint weer eens.
Mooi weer voetballers?

Henk

laten we positief zijn, en hopen dat ze weer punten gaan pakken. Met de 1ste periode op zak en de rest van dit verloren seizoen maar snel vergeten. Afwachten wat het nieuwe seizoen gaat brengen. Eerlijk gezegd hoop ik wel op een andere trainer.

Treffersfan

Inderdaad, nog een paar punten pakken en ons (helemaal) veilig spelen en de rest van het seizoen gebruiken om A-spelers te testen en jongens die (moeten) vertrekken op de bank zetten. Dat laatste natuurlijk wel op een respectvolle manier.

fluitkelje

Ik ken een club Groesbeker die met mooi en slecht weer geen enkel punt pakt.

de nachtboswachter

Eindelijk een overwinning.

`pattrick pothuizen

eindelijk na jaren weer een overwinning

`pattrick pothuizen

ahahhahahahahhahahhahahah super slecht weer een verlies tegen ado 20 2-1

wpDiscuz