Jong Ajax wint van Achilles ’29

Achilles ’29 heeft zaterdagavond voor de vierde keer op rij verloren. In Amsterdam was Jong Ajax met 2-1 te sterk voor de Groesbekers.

In de beginfase van de wedstrijd was Jong Ajax de betere ploeg. De Amsterdammers kregen een paar kleine kansen en hadden de pech dat Lucas Andersen na een halfuur spelen de bal op de paal schoot. Op slag van rust had Achilles ’29-speler Levi Raja Boean een goede mogelijkheid om de openingstreffer te scoren. De 20-jarige speler verzuimde echter om de bal in de touwen te koppen.

Tien minuten na rust viel het eerste doelpunt van de wedstrijd: Thijs Hendriks krulde de bal achter Jong Ajax-doelman Mickey van der Hart. Lang kon de ploeg uit Groesbeek niet van de voorsprong genieten. Enkele minuten later maakte Dejan Meleg namelijk weer gelijk. Lucas Andersen scoorde twintig minuten voor tijd het beslissende doelpunt: 2-1.

Achilles ’29 kreeg in de slotfase nog wat mogelijkheden om alsnog één punt te pakken, maar onder andere de lat voorkwam dit. De witzwarten, hekkensluiter in de Jupiler League, zagen FC Oss vrijdag eenvoudig van FC Emmen winnen (8-0) en hebben nu een achterstand van zes punten op de concurrent.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Karel

En terecht!

de nachtboswachter

Jong Ajax is gewoon beter.

denk dat de lol er wel vanaf is in de jp. en al hellemaal als dit zo drie jaar moet duren.

Sprookje

Aach aerm….

Andy
Je kunt voor komend jaar wel niet meer terug, maar ik ben het ermee eens dat er nog maar weinig aan is. Spelers hebben het juiste niveau niet en lopen steeds achter de feiten aan. Alle regels erom heen zijn ook niet echt supportervriendelijk. Dan heb je ook nog vaak scheidsrechters die een gelijkopgaande wedstrijd verpesten door dubieuze beslissingen te nemen, waardoor Achilles in een kansloze positie terecht komt. Voor volgende seizoen zal er heel wat moeten veranderen in de selectie. Tim Sanders, Daan Pau (zelfs 2 jaar verlenging gekregen)en Daniel Verstraeten kampen met langdurige blessures en zijn er ook… Lees meer »
Treffersfan

Als Treffersfan heb ik eigenlijk geen recht van spreken. Maar ik had het voorspeld. Deze ontwikkeling is jammer voor de club, voor de supporters en ook ons (De Treffers). Die derby was toch de ‘kers op de taart’. Ook al verloren die de laatste jaren wat (te) vaak.

adder onder gras

een mooi trupke en ze halen geen een punt meer

Lookkoek

We komen net te kort, enkele wedstrijden veel tekort. Met 2-1 verliezen van jong Ajax met o.a. van der Hoorn en Sana is geen schande. Je speelt niet tegen amateurs en zelfs daar kun je ook van verliezen of niet “adder onder het gras” 🙂

wpDiscuz