Opnieuw thuisnederlaag voor De Treffers

De Treffers wacht nog steeds op de eerste thuisoverwinning in 2014. Zondagmiddag incasseerde de Groesbeekse ploeg de vijfde thuisnederlaag op rij. ADO ’20 was met 1-2 te sterk.

Duel tegen ADO ’20

De thuisploeg kwam al wel na twee minuten spelen door een lobje van Santiago Macedo op voorsprong. Beide ploegen kregen in het eerste halfuur wat mogelijkheden, waarbij ADO ’20 nog het dichtst bij een treffer was. De gelijkmaker kon niet lang uitblijven en viel na 33 minuten spelen: Brian Paul Tesselaar was de doelpuntenmaker. Vijf minuten voor rust wist De Treffers-speler Robin Janssen te voorkomen dat de gasten met een voorsprong de kleedkamers in gingen; hij stond op de juiste plek en haalde een inzet van de lijn.

ADO ’20 kwam in het tweede bedrijf beter uit de startblokken en dit leidde al snel tot het derde doelpunt van de wedstrijd; Jeffrey Klijbroek schoot een vrije trap achter De Treffers-doelman Berry Peters. De Treffers had na de thee vrij weinig te zeggen en probeerde met het inbrengen van Markus Rychlik en Bernard Hofstede nog het een en ander te forceren. Dit gaf niet het gewenste resultaat en doelpunten vielen er niet meer, hoewel ADO ’20 de wedstrijd al eerder had moeten beslissen.

Al vier maanden geen overwinning op Zuid

De laatste thuisoverwinning van De Treffers was op 3 november 2013, toen werd Juliana ’31 met 1-0 verslagen. Sinds die overwinning hebben de Groesbekers slechts tweemaal gewonnen in 14 wedstrijden. Dit was tegen laagvliegers Be Quick en FC Chabab. Negen keer werd er verloren en driemaal pakten de mannen van trainer Camiel Jager een punt. Van de laatste 7 wedstrijden op het eigen sportpark Zuid gingen er maarliefst zes verloren.

Goede start, slecht vervolg

De Treffers blijft na zondag middenmoter in de zondagtopklasse, met een grote achterstand op de top. De ploeg begon het seizoen goed en won de eerste periode op knappe wijze door tien wedstrijden lang ongeslagen te blijven. In de tweede periode wisten de roodzwarten bijna niets meer te winnen. Afhankelijk van het resultaat van het inhaalduel tussen FC Chabab en HSC ’21 is De Treffers mogelijk de slechtste ploeg in deze periode.

Koploper AFC lijkt, met nog zes wedstrijden te gaan, dit jaar het kampioenschap in de topklasse te pakken. De Amsterdammers staan negen punten los op de nummers twee, drie en vier.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 26 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Zuupboer

Het is gelukkig gezellig in de kantine laat de brierkraan maar lopen

de nachtboswachter

Het is niks meer het is een groter flop de treffers maakt er niks meer van en achilles ook niet meer waar moet dat heen in het verleden winnen we bijna alles en sinds men van spelers en trainers steeds is verandert is het een groter FLOP.

Jaap

Grijze muis in de tobklasse. Niks meer, alleen opvullibg

Peter

Beste meneer de Jager, misschien moet u eens in de spiegel kijken en constateren dit het niveau voor u te hoog gegrepen is.

Gijs

Hoofdklasse proberen?

Henk

Aangeboden op marktplaats
kampioenswagen, al een tijdje niet meer gebruikt en met de huidige trainers staf zal deze nog een paar jaartjes stil blijven staan.
men kan deze gratis afhalen op sportpark Zuid, Nijerf, Groesbeek.

Insider

Laat JP alsjeblieft zijn werk afmaken. Zijn ze na volgend seizoen hoofdklasser en iedereen maar lachen. Pak je koffers zakkenvuller!!!!

Piet

Bericht aan Hans Janssen Groesbeek en Paul Langeveld: laat onze mooie club niet ter ziele gaan en grijp nu in, nu het nog niet te laat is!! Gooi de zakkenvullers er uit en Jan Peters als eerste. Geef de club weer terug aan onze clubmensen. #noodkreet!!

Willie Willems is een van die clubmensen!!

Beste Piet, je kunt nu niks volgend jaar wel daar zijn deze jongens echt wel mee bezig, neem dat maar van mij aan. maar er moet dus wel iets gebeuren maar wat ik weet het ook niet.

Piet
Ik wel!! Hele technische structuur vernieuwen. Zitten paar mensen in die dus echt geen clubmensen zijn. Vervangen voor echte clubmensen!! Ik weet ook wel dat ze bezig zijn met selectie te vernieuwen, had 4 jaar geleden al moeten gebeuren. Maar Hans en Paul moeten bij de structuur beginnen. Spelers kunnen er niets aan doen, zijn niet beter, maar van TC leden mag je meer verwachten als ze nu laten zien. Je kunt met droge ogen niet JP weer €5000,- volgend jaar geven, is echt geld weggooien. Terwijl er ieder dubbeltje omgedraaid moet worden. Ik heb vertrouwen in Hans en Paul… Lees meer »
Hans1

Schandalig hoe hier wordt afgegeven op Jan Peters.

Theo H
Er wordt niet gescholden of met enge ziektes gegooid, dus persoonlijk vind ik het schandalige wel meevallen. Hij is verantwoordelijk voor het technische beleid en moet nu wel eens in de spiegel gaan kijken, als het dan bijna april is en dit kalenderjaar nog 0 (!!!) punten thuis gepakt, dan weet je dat er kritiek komt. Ik zit al meer dan 20 jaar op de zittribune en gisteren in de buurt van deze man. Als ik dan hoor hoe hij zich uitlaat over spel, spelers en trainer dan vind ik dat wel schandalig. Beste Jan, U bent zelf veranwtoordelijk voor… Lees meer »
fluitkelje

Het gaat er niet om wat jan peters doet bij de treffers,het gaat er om wat jan vroeger bereikt heeft als voetballer daar kunnen de meeste nog steeds niet tegen,daar word hij op afgerekend

Theo H

Nou fluitkelje, dat is wel de grootste onzin die ik ooit gehoord heb. Jan heeft ooit goed kunnen voetballen, alle respect. Maar resultaten uit het verleden…… Het gaat om het nu en dan schiet hij aan alle kanten tekort!
Tuurlijk heeft hij ook veel voor mijn club betekent, zowel als speler als ok als trainer, maar dat was toen en nu is nu!
En nu moeten we vooruit en zorgen dat de oude prestaties weer terug komen en dat kan volgens mij niet met deze man. nieuwe frisse wind is een must!

de nachtboswachter

fluitkelje heeft ergens wel een beetje gelijk maar je kunt het niet op een persoon gaan af rekenen het gehele team moet om de tafel gaan zitten en kijken of het anders kan en men zou eens een andere opstelling kunnen uit proberen.

fluitkelje

Jullie voetballen gewoon een klasse te hoog.

Weten ze bij de Treffers ook mij club nog wel wie de eigen clubmensen zijn? Zo te zien niet.

De beterweter

Het probleem van treffers is dat iedereen een andere mening heeft en naar elkaar wijst, maar als er beslissingen moeten worden genomen gaan ze verstoppertje spelen.

piet

JP voetbalmiljonair en dan als clubman elk jaar 5000 euro beuren en dan weglopen voor zijn verantwoordelijkheid want het ligt altijd aan een ander

wpDiscuz