Rood Wit stap dichterbij kampioenschap 2e klasse

Rood Wit Groesbeek heeft zondagmiddag goede zaken in de tweede klasse I gedaan. De Groesbekers wonnen zelf met 1-2 van Columbia en zagen concurrent Quick 1888 verliezen van SDOUC.

RoodWitGroesbeek

Het was voor Rood Wit alweer de negende overwinning in twaalf wedstrijden. De ploeg uit Breedeweg keek met rust nog tegen een achterstand aan, maar wist deze in de tweede helft om te buigen. Rob Branje scoorde na 65 minuten de gelijkmaker en enkele minuten later maakte Hafid Sarkouke er 1-2 van.

Met nog zes wedstrijden te gaan hebben de roodwitten een voorsprong van acht punten op de nummers 2 en 3, SDOUC en Quick 1888. Het programma voor Rood Wit is op papier relatief gunstig. Van de zes wedstrijden treft Rood Wit vijfmaal een ploeg die nu nog in de middenmoot of lager staat. Wel hebben enkele van deze teams nog inhaalwedstrijden voor de boeg.

Op de een-na-laatste speeldag is de wedstrijd tegen Quick 1888. Rood Wit kan op dat moment het kampioenschap al veilig hebben gesteld.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
www.hanspeters.eu

Nou succes dan roodwitten

de nachtboswachter

Dat is goed nieuws.

stekkenberger

Daar in de bruuk weten ze tenminste wat winnen is,nog een paar te gaan dan kunnen ze het balkon op.

jannie

Trots op de jongens.

henk

Nog 2 seizoenen en dan 3 derby`s Treffers, Germania, Rood -wit
prachtig in een voetbal dorp.

willy

Henk laat we het hopen,lijk mijn best leuk.

willie

volgend jaar weer een Derby

willie liebers

Als we uit groesbeek een voetbal team maken uit alle clubs die groesbeek rijk is winnen we alles hoe denken we hier over.

wpDiscuz