Hofstede kiest voor vertrek De Treffers

Bernard Hofstede (33) zal na dit seizoen vertrekken bij De Treffers. De oud-prof heeft dit zelf besloten nadat hij te lang moest wachten op de gesprekken voor een contractverlenging. Ook voor Rick Verbeek (25) en Markus Rychlik (26) is dit het laatste seizoen bij de roodzwarten.

De Treffers verlengde eerder dit jaar in korte tijd de contracten van acht spelers. Daarnaast werden er nog twee spelers van buitenaf en een A-speler aangetrokken. Enkele dragende krachten waaronder Hofstede, Verbeek en Rychlik werden in onzekerheid gehouden.

Trio ontevreden

Hofstede, bezig aan zijn derde seizoen bij De Treffers, besloot uiteindelijk zelf dat dit zijn laatste seizoen bij de Groesbekers is en kijkt nu uit naar een nieuwe club. Hij scoorde 22 keer in 81 duels voor de roodzwarten. Verbeek kreeg deze week te horen dat hij op zoek mag gaan naar een andere club. Hij zou namelijk niet meer binnen het plaatje passen. De oud-speler van onder meer VVV-Venlo scoorde in 48 duels bij De Treffers 19 keer.

De jonge spits Rychlik (26), die in juni 2013 de overstap naar De Treffers maakte, wilde ook graag meer duidelijkheid, maar werd in de wachtkamer gehouden. Zaterdag is bekend geworden dat de in Polen geboren Duitser na dit seizoen ook afscheid neemt van de Groesbeekse topklasser.

De drie spelers zijn ontevreden over de gang van zaken en wilden in eerste instantie graag bijtekenen. Het management van het drietal, Hellert Fairplay Football Management, bevestigt dit en heeft aangegeven om voor hen een nieuwe club te zoeken.

Echargui ook weg, Zuidwijk tekent bij

Clubman Jasper Zuidwijk tekende deze week nog één jaar bij, dat wordt zijn 18e. Dit laat de club zaterdag weten. All-time clubtopscorer Said Echargui is na meer dan tien seizoenen aan zijn laatste seizoen bij De Treffers bezig. Doelman Berry Peters houdt het na dit seizoen ook voor gezien. De club geeft voor volgend seizoen de voorkeur aan Niels Cornelis en Peters wil geen reservedoelman zijn.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
volger

lijkt de pvv wel,wie is de Wilders bij de Treffers

de nachtboswachter

De verandering.

treffers2

kan iemand mij vertellen waarom die gespekken zo laat pas worden gevoerd ? lijkt mij niet prettig om zo lang te moeten wachten wat de club met je wilt.

Jaap

Wat is de ware reden dat Rick Verbeek ineens niet meer in het profiel padt?

Germania

Goed bezig er zijn genoeg jonge spelers die voor hun trots willen voetballen en niet alleen aan geld denken

Groesbeker

misschien dat ze nu eens met een schone lei kunnen beginnen, ga op zoek naar jonge jongens uit de directe omgeving en ga hen optrainen naar een hoger niveau..

Treffersfan

Wat een zielige verhalen. We weten toch allemaal dat het ze alleen maar om het geld gaat. Vorig seizoen werden de contracten al in december verlengd. Dat was voor sommigen blijkbaar voldoende om het daarna ‘lekker rustig aan’ te doen. Gelukkig is onze TC wijzer geworden. Die jongens die niet – of onvoldoende presteren en (te) DUUR zijn moeten vertrekken. Het gaat om de club en niet om Bernard, Marcus, Rick of Berry.

wpDiscuz