[Foto’s] De Treffers eenvoudig langs Juliana ’31

De Treffers heeft zondagmiddag zonder moeite promovendus Juliana ’31 verslagen. De roodzwarten wonnen in Malden met 0-5.


De Treffers won zondagmiddag met 0-5 van Juliana ’31. Foto en rechten: Jan Peters.

Met rust stond het nog 0-1. Bernard Hofstede, waarvan deze week bekend werd dat dit zijn laatste seizoen bij De Treffers is, opende na 17 minuten de score.

Na de thee vielen de doelpunten snel. Nog binnen het uur maakte Said Echargui, die na dit seizoen ook stopt als speler van De Treffers, er 0-2 van en zeven minuten later scoorde Hofstede zijn tweede doelpunt van de middag. Santiago Macedo bepaalde met twee treffers de eindstand op 0-5.

De Treffers blijft na zondag op de achtste plaats staan.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Succes met deze mooier overwinning en gefeliciteerd en probeer hofstede te behouden en said 5 nul nu mag de bierkraan zeker open blijven tot in de later uurtjes of nie jan.

jantje

zeker weten

nou.. nou

Het lek is boven….

henk

ik denk dat beide clubs toe zijn aan een nieuw seizoen.
Gewonnen maar wat zegt het in een alweer verloren seizoen.
Van Juliana winnen knap! en alle punten tellen. Paar wedstrijden je plicht doen en uitzien naar volgend jaar, niet meer en niet minder.

Een kinderhand is ………..

Piet

0-5 zegt genoeg. Zeer terechte overwinning. Maar wat was dit Juliana zwak zeg. Had zo maar dubbele cijfers kunnen/moeten zijn. Die hebben de handdoek voor dit seizoen al gegooid. Wat hadden die voor een keeper in de goal staan? Pipo de clown???

wpDiscuz