Achilles ’29 wint van Telstar

Achilles ’29 heeft zondag voor het eerst sinds januari een competitiewedstrijd weten te winnen. De Groesbekers wonnen op sportpark de Heikant in Groesbeek met 1-0 van Telstar. Het was voor de mannen van trainer Francois Gesthuizen de zesde overwinning van het seizoen.

De wedstrijd werd in het begin zo`n 10 minuten stilgelegd. De tenues van beide teams waren amper van elkaar te onderscheiden. Telstar speelde in het verdere verloop van het duel in het oude oranje uitshirt (inclusief namen) van Achilles ’29.

De “soap” over de shirts was in het eerste bedrijf een van de weinige hoogtepunten. Scoringskansjes waren er voor beide teams, maar zij gingen met de brilstand op het scorebord de kleedkamers in. Na één uur spelen nam de thuisploeg door een doelpunt van Thijs Hendriks de leiding. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd; de witzwarten wisten de voorsprong, ondanks de enorme druk van Telstar, vast te houden.

Achilles ’29 blijft na 33 wedstrijden in het betaald voetbal hekkensluiter in de Jupiler League. Concurrent FC Oss verloor zondag, waardoor de achterstand is teruggelopen naar twee punten.


Van Kesteren, vorig jaar hoofdsponsor van Achilles ’29, reageert op de problemen omtrent de shirtjes.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat 🙂

henk

goed weekend voor de Groesbeekse ploegen.
Achilles en de Boys gewonnen, en de rest van de clubs niet verloren. Prima toch.
Zou mooi zijn als Achilles, Top Oss voorbij zou gaan.

de nachtboswachter

Mooi Proficiat en succes toegewenst.

fluitkelje

klasse gedaan mannen van de heikant

de horst

proficiat.
maar wat een vertoond spel

het was nog geen vijfde klasse

Lookkoek

Klopt Wim, het was Jupilerleague. Inmiddels staat de teller toch al weer op 25 punten. Maar wees jij vooral trots op jouw cluppie.

wpDiscuz