[WK2014] Bookmakers: “Cillessen eerste doelman Oranje”

De kans is groot dat Ajax-doelman Jasper Cillessen op 13 juni onder de lat staat in het WK-duel tegen Spanje. Althans, dat denkt bookmaker Unibet, één van de grootste wedkantoren van Europa.

Cillessen favoriet, Vorm en Zoet volgen

Wie denkt dat Cillessen op doel staat in de wedstrijd tegen Spanje en daar geld op in zet krijgt tweemaal zijn of haar inleg terug. Cillessen laat daarmee de concurrenten Michael Vorm (3x), Jeroen Zoet (4x), Maarten Stekelenburg (4,50x) en Tim Krul (5x) achter zich. Andere opties zijn nog Kenneth Vermeer (9,5x), Erwin Mulder (50x) en Robbin Ruiter (150x). Door prestaties en mogelijke blessures blijven de noteringen de komende tijd waarschijnlijk wel veranderen.

Cillessen in Eredivisie: 13x de nul in 21 duels

Bondscoach Louis van Gaal koos eerder al enkele malen voor Cillessen. De Groesbeker heeft ondertussen vijf interlands op zijn naam staan en doet het vooral in de nationale competitie erg goed. De 24-jarige sluitpost nam dit seizoen het stokje over van Kenneth Vermeer en heeft in 21 competitieduels maarliefst 13 keer de nul weten te houden. De doelman stapte in 2011 over van NEC naar Ajax, een keuze die uiteindelijk goed uit pakt. Cillessen moest de eerste twee seizoenen wel toekijken vanaf de bank, maar door blunders van Vermeer kreeg hij dit jaar zijn eerste echte kans.

WK 2014 Brazilië

Hoewel de definitieve selecties nog niet bekend zijn en we nog 2,5 maand moeten wachten op het WK, zijn de weddenschappen omtrent dit evenement al enige tijd beschikbaar. Van Gaal zal vlak voor het begin van het WK de definitieve selectie bekend maken. Drie keepers gaan mee naar het WK in Brazilië. Het voetbalspektakel begint op 12 juni met de wedstrijd tussen Brazilië en Kroatië. Een maand later is de finale.

Info WK Brazilië 2014.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Nou jasper succes ermee 🙂

de nachtboswachter

Daar mag Groesbeek trots op zijn op onze JASPER DOELMAN WK 2014 succes er mee nog even afwachten maar.

linda

mooi zo jasper

klaas

wie anders onze jasper

Johan

Leuk voor Jasper! Heb zin in het WK!

willem

Ik denk dat jasper nu door het ijs zakt.
Hij mist de killer mentaliteit.

wpDiscuz