HSC ’21 wint bij De Treffers

De Treffers heeft zondagmiddag opnieuw een thuisnederlaag geleden. In Groesbeek was HSC ’21 met 1-4 te sterk voor de roodzwarten.

logo de treffers

Said Echargui zette de thuisploeg na 10 minuten nog wel op voorsprong. Arjan Goorman maakte er bijna tien minuten later alweer 1-1 van. Na de thee gaf Lieuwe Geesing een show weg. De aanvaller scoorde een kwartier voor tijd het tweede doelpunt voor HSC ’21. Met nog een twee doelpunten in de slotfase maakte hij de loepzuivere hattrick compleet: 1-4.

De laatste thuisoverwinning van De Treffers was op 3 november 2013, toen werd Juliana ’31 met 1-0 verslagen. Sinds die overwinning hebben de Groesbekers slechts driemaal gewonnen in 16 wedstrijden. De mannen van Zuid staan nu achtste.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 23 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gijs

Dit kan toch niet meer wat ze op Zuid doen…schande!

Fred

Er is een liedje van het zeivertropke !! Dor motte dur of ge wilt of nie ??

Peter

Goed moment om, na dit dramatische seizoen van ons eerste elftal, in de presentatiegids voor het aankomende seizoen wat meer aandacht te hebben voor de rest van de vereniging en minder voor de hoofdmacht. Er zijn veel treffers elftallen en vrijwilligers waar werklust en plezier wel voorop staan!

Groesbeker

mensen klaagden steen en been dat De Treffers zoveel onkostenvergoedingen vrijmaakte voor hun vlaggenschip, nu doen ze dat al enkele jaren fors minder en kijk, de azijnpissers hebben weer iets te klagen.
Wil je meedraaien in de top dan moet je dokken, simpel zat!
De Treffers zal zich moeten schikken in hun nieuwe rol, een saaie middenmoter met hier en daar winst en regelmatig verliespartijen, accepteer het nu maar, dat is de toekomst.

Helper..

en weer gaan we slechter en slechter presteren.
het word iedere minuut dramatischer.
los zand hangt nog beter aan elkaar dan onze trainer en de spelers.
wat ze wel doen is vrijwilligers wegjagen die er jaren en jaren staan voor een dramatische vergoeding.
spelen de mensen van pluryn volgend jaar ook in de topklasse?
als het bestuur en consorten dat willen dan gebeurt dat ook zo.
onze club zakt steeds dieper in het moeras.

willem 2

Maar wel een complex van miljoenen van een groot deel belasting centen

supporter
waar zijn de jaren gebleven dat elke tegenstander met angstzweet richting zuid kwam ? ongekend dat er bij de Treffers zoveel thuiswedstrijden werden verloren, dit is in de hele de Treffers geschiedenis nooit voor gekomen en werd ook nooit geaccepteerd. Als dit zich in het verleden voordeed wat er de laatste maanden gebeurd is was het compleet oorlog bij de club. Dit geeft aan dat De treffers niet meer de club is uit het verleden waar altijd gepresteerd moest worden en er nooit naar een excuus werd gezocht. De slechte prestaties van de laatste paar jaar worden heel gelaten geaccepteerd… Lees meer »

Als erensen blijven rondlopen die zichzelf belangrijker vinden dan de club, zal er weinig veranderen.

Er mensen

supporter2

Wat een slappe hap is het op dit moment bij de club, het lijkt erop of het niemand wat uitmaakt of we winnen of verliezen.
zowel binnen als buiten het veld missen we winnaars, hoe en wie maakt hier een einde aan ?

Henk

wel een voordeel met al die verlies partijen, de kas van de winstpremies blijft aardig vol.
Dat niet leden ook nog eens €8 entree betalen voor een pot voetbal op pupillen niveau. Snel die trainer eruit gooien en opnieuw beginnen met centen uit de premie pot.

richard

als je 3 keer wint in 16 wedstrijden,dan nog 8 plaats staat. zeg dit alles over het niveau van de topklasse. wen er maar aan. word alleen maar slechter

Veilingmeester

Er is nog ruimte om eea vrijdag te veilen 😉

trouwe supporter

treffers lijkt wel een kopie van NEC , maken de zelfde fouten o.a een waardeloze T.D een hopeloze selectie en een trainer die er niets van bakt….het inkoopbeleid voor het nieuwe seizoen word je ook al weer niet vrolijk van…op deze voet verder gaan betekend volgend seizoen vechten tegen degradatie en een schande voor iedere echte Treffers supporter….
en wat investeren betreft had ik wel iets meer verwacht van onze goed florerende businessclub , of zitten die daar alleen maar om hun eigen zakken te vullen?

de nachtboswachter

bestuur moet maar op stappen met de gehele Business club.

Groesbeker
@ supporter; die jaren waarin tegenstanders met angstzweet kwamen speelden zich af in de Hoofdklasse, nu speelt men Topklasse en het niveau hierin is slecht. Iedereen wint van elkaar en een fatsoenlijke toto zal nooit iets opleveren want het is niet te voorspellen! Feit is wel dat De Treffers aan het afzakken is maar dat is logisch als men niet veel meer investeert. Waarom zouden spelers naar Zuid komen als ze bijvoorbeeld in Alverna meer vergoedingen én meer speeltijd kunnen krijgen? Ze moeten één ding doen op Zuid; de geldkraan dicht houden want daar komen alleen broodvoetballers op af, zoek… Lees meer »
Treffersfan

Het valt mij op dat hier zoveel onzin uitgekraamd wordt over het te voeren (technisch) beleid. Ik maak er uit op dat weinigen van die critici vorige week de info-avond op Zuid hebben bezocht. Daar heeft onze nieuwe TD, Hans Janssen-Groesbeek, duidelijk uitgelegd hoe er komende jaren invulling wordt gegeven aan een nieuwe structuur en nieuw beleid. Ook worden er voor het komende seizoen middelen vrij gemaakt voor nieuwe spelers. Die middelen zijn er. En diegenen die hier zo afgeven op de BC, moeten zich toch eens afvragen waar die middelen (lees (sponsor-)gelden) vandaan komen.

henk

@treffersfan, Kijk je moet als sponsor natuurlijk ook wel waar voor je geld krijgen dat je er stopt. En als de prestaties weg blijven en de sponsor o.a. nog steeds last hebben van de crisis, haken deze met de tegenvallende resultaten af en gaan op zoek naar bronnen die wel goede reclame en contracten opleveren. Het is gewoon schandalig wat er zowel uit als thuis op het veld gedaan word. Je kunt wel fan zijn maar het ook onder ogen zien dat het snel berg af gaat. Heel jammer voor ook mijn clubje.

trouwe supporter
nou treffersfan van die nieuwe structuur en nieuw beleid is voorlopig nog niets te merken…de zelfde kneusjes van het eerste elftal heeft al weer een nieuw contract en de trainer ook…wat er tot nu bij komt zijn enkele hoofdklasse spelertjes en die zullen de kar ook wel niet kunnen trekken…..als men wil veranderen zal er eerst eens een trainer voor de groep moeten staan die de spelers beter maakt en dat zal met de Jager nooit gebeuren,kijk naar zijn staat van dienst o.a. Germania……ook werd er in het verleden beter gescout en geïnvesteerd in spelers dan nu dus de inbreng… Lees meer »
Jammer

Het is duidelijk dat deze trainer niet de geschikte is
voor de Treffers.
Hans Kraay, Eric Meijers. Jan van Deinsen, Arno Arts
zijn volgens mij meer geschikt maar deze zullen allemaal
wel een club hebben.
Jammer, maar helaas!

wpDiscuz