De Treffers hard onderuit in Emmen

De Treffers is zaterdagavond hard onderuit gegaan. WKE, de ploeg die deze week in het nieuws kwam vanwege een belastingschuld, was op het eigen sportpark duidelijk te sterk voor de Groesbeekse equipe: 5-1.

TreffersGebouw1

Eerste uitnederlaag 2014

De Groesbekers pakken in eigen huis amper punten, maar de nederlaag in Emmen was de eerste uitnederlaag van 2014. Na de 3-0 nederlaag in Amsterdam op 15 december 2013 verloor De Treffers in competitieverband niet meer op vreemde bodem. De ploeg wacht nog wel op de eerste thuisoverwinning van dit jaar.

Verlies tegen WKE

Binnen een halfuur zagen de toeschouwers al vier doelpunten. Na tien minuten opende Antoine van der Linden de score en drie minuten later zette Said Echargui de gasten weer op gelijke hoogte. WKE liep in het eerste bedrijf door treffers van Van der Linden en Guus de Vries al snel uit naar 3-1.

Will Koops gooide na een klein uur spelen de wedstrijd definitief in het slot: 4-1. Diezelfde Koops strooide nog wat extra zout in de Groesbeekse wonden door na 63 minuten de 5-1 aan te tekenen. Dit bleek na 90 minuten ook de eindstand op Sportpark Grote Geert.

Slechte reeks: 11 van de laatste 17 verloren

De Treffers begon het seizoen erg goed, maar inmiddels hebben de Mannen van Zuid in de laatste 17 duels al elf nederlagen moeten incasseren. Driemaal, allen uit, werd er gewonnen en driemaal, waarvan twee uit, speelden de mannen van trainer Camiel Jager gelijk. Met nog drie wedstrijden te gaan staan de roodzwarten op de achtste plaats in de zondagtopklasse, maar zien zij HSC ’21, FC Lienden en ADO ’20 steeds dichterbij komen.

Veiling 2014

Vrijdagavond werd er op Sportpark Zuid weer een veiling georganiseerd. Het was de tweede Dingen & Dienstenveiling van De Treffers. Vorig jaar werd door creatievelingen binnen de club het idee bedacht een veiling te organiseren om inkomsten te genereren voor speciale doelen en wensen binnen de vereniging. Foto’s van de veiling staan hieronder.


Foto’s met dank aan Jan Peters!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 45 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
niehor

Misschien kunnen ze volgend jaar hun prijzenkast veilen tijdens de dingen en dienstenveiling. 😉

Tja, je kunt er ook maar beter een goed nieuws show van maken om te eindigen met de veiling. Jager bijgetekend maar positie nu al onhoudbaar.

henk

Hoe diep kunnen we nog zinken? Waarom hebben ze die Jager gisteren niet geveild, brengt waarschijnlijk geen dubbeltje op.
Normaal gesproken vliegt de trainer er toch uit met deze wanprestaties. Schijnbaar geven ze hem gratie.
Als fan is dit toch vreselijk, wat moet je nu? Bijna geen woorden voor, triest om te zien hoe een elftal zo`n slecht voetbal aflevert.

Het klopt dit is triest, maar respect voor de trainer is wel op z’n plaats. Het beleid laat deze situatie toe, al te lang.

henk

Niks respect, als trainer moet je ook zelf je verantwoording nemen en opstappen. Je werkt al 2 jaar samen met de zelfde groep en de prestaties zijn nog minder als niks. Gewoon een zakkenvuller. Hij weet dat hij in Groesbeek nergens aan de bak kan komen, na Germania en nu Treffers op dit niveau te hebben gebracht. Gewoon tas inpakken en wegwezen. Kei hard Jan maar zo slecht heb ik ze de afgelopen 30 jaar nog niet gezien.

Gijs

Abnormaal! Vandaag een stuk de in gelderlander over de treffers! Schande voor Groesbeek! Die ranglijst aller tijden is bijzaak!

de nachtboswachter

Had men geen bod uit kunnen laten brengen op de JAGER.

Bert
Misschien is het een idee om het roer helemaal om te gooien, en de zakken vullers op zuid die het geld op komen halen de rug toe te keren. Het beleid is slecht, maar dat is niet iets van nu maar al van minstens 20 jaar, wat ik wil zeggen is doe een stap terug en doe iets met eigen jeugd dat kost minder en wat mij betreft zal de club dan zeker in aanzien vooruit gaan, dat kost een paar jaar maar dat gaat zeker vruchten afwerpen. Spelers kopen is geen optie geen club binding en een elf tal… Lees meer »
trouwe supporter

om redelijk mee te draaien in de topklasse zul je toch moeten investeren
alleen met eigen jeugd red je dat niet,dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven….maar het bestuur dient wel haar verantwoordelijkheid te nemen en deze trainer ( jager) vandaag nog te ontslaan,of heeft hij daar te veel vriendjes zitten?

Haal een trainer die binding met club heeft, geld voor de gehele staf. Dat is een begin.

zuid

Ja,het is al jaren niks meer op zuid.Kijk laten we niet onder stoelen of banken steken dat er een beleid op zuid de laaste jaren super slecht is. Dat kan ook niet anders als Bert,Gerrit alleen in hun eigen belang daar zitten,zal ook nooit iets worden zolang Bert voorzitter blijft.Dan te spreken over Camiel.Laten we eerlijk zijn een goede trainer maar voor topklasse komt hij te kort.Uit deze groep moet er meer uit te halen zijn als nu het geval is. Maar spelers moeten ook in de spiegel kijkem.
MET DIT BELEID,KOMT ER GEEN PRIJS OP ZUID!!!!!

Dit zag je aankomen al 10jaar terug .Het beleid wat de heer Janssen met de andere hebben gevoerd is gewoon ronduit waardeloos. Alles in eigen belang en treffers mensen weg sturen. Nu zijn er beleidsbepalers die weten eens niet Waneer het eerste moet voetballen.Veel te veel met BC zuid bezig daar voelen ze zich thuis. Maar stappen ondernemen voor belang van onze club niet.Grijp in anders zakken we nog veder door de ondergrens heen waar we nu al zijn.

Het is niet te begrijpen dat de Treffers een man als Willie Willems niet terug haalt. Laat hem staf vormen.Hoe is het mogelijk dat hij overal werkt maar niet waar hij thuishoort! Wordt wakker Treffers!!

adder onder gras

het gaat goed met de treffers gewoon zo door gaan

Jack liebers (de beer ) uit zijn functie gezet van de week !!!

Bert

Ik zeg niet dat alleen met eigen jeugd moet, maar laat het de basis zijn. Het kan toch niet zo zijn dat er bij de eigen jeugd geen talent rond loopt, maar je moet het wel zien. Dan is het maar een paar jaar geen TOP klasse, maar het is wel de basis om het aan zien van de club onder de eigen jeugd en senioren terug te winnen. Je kunt dan weer stappen vooruit maken in plaats van achteruit want dat is wat er nu gebeurd.

ruud

Dan moet de jeugd wel serieus genomen worden

Bert

@ruud misschien is dat juist waar het om draait, maar op zuid is te lang alleen naar het eerste elf tal gekeken en niet naar de jeugd en als er al naar de jeugd gekeken werd dan was er wel een trainer die spelertjes mee bracht zodat eigen jeugd ook weer niet aan de bak kwamen. En dan bij eerst elf tallen in de directe omgeving wel aan de bak konden.

Treffersfan
Het idee om de jeugd de kans te geven is goed. Maar besef dan wel dat we twee, misschien wel drie stappen terug moet gaan zetten. En wie wil dat nou? Bij De Treffers, en in heel Groesbeek, is het niveau van de jeugd gewoonweg te laag. Wij investeren relatief gezien nog het meeste in de jeugd, maar ook dat blijkt onvoldoende om spelers op te leiden voor het niveau Topklasse. Daar hebben we de laatste jaren voorbeelden genoeg van gezien: Dave Kleijnen, Glenn Wijnhoven, Mees Felix, enz. Allemaal best aardige spelers, maar niet voor in de Topklasse. We moeten… Lees meer »
treffers 2

hoor al maanden dat er iets moet gebeuren. maar er gebeurd niets.dit doet als suporter van deze mooie clup ontzettend veel pijn.hoop dat de tc met de voorzitter vandaag nog bij elkaar komt en neem een wijs besluit. nu en niet wachten tot oktober.

wpDiscuz