[Update] Rood Wit moet wachten op kampioenschap

Rood Wit 1 kan mogelijk vandaag (zondag 13 april 2014) kampioen worden. Rood Wit 1 speelt thuis tegen Leones om 14:30 uur. Bij winst van Rood Wit en puntverlies van achtervolger SDOUC bij Trekvogels kan Rood Wit zondag al het kampioenschap binnen halen.

Bekijk de huidige stand op: Stand: Tweede klasse I. Mocht het tot een kampioenschap komen, dan zal de ploeg van Rood Wit om 19.30 worden gehuldigd op het gemeentehuis van Groesbeek.

Update 13-04-2014, 16:25 uur
Rood Wit heeft zondagmiddag niet kunnen profiteren van het puntverlies van SDOUC. De roodwitten verloren op eigen veld met 1-4 van Leones en SDOUC ging onderuit tegen Trekvogels: 6-1.

De ploeg uit Breedeweg kan de volgende wedstrijd, die op zondag 27 april gespeeld wordt, alsnog kampioen worden. Dan komt laagvlieger Jonge Kracht op bezoek en moet er opnieuw gewonnen worden. In december 2013 won Rood Wit de “heenwedstrijd” met 1-2.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Zou heel mooi zijn want van de treffers of Achilles hoef je zo iets niet meer te verwachten even afwachten succes.

Wannie Weyers

Succes. De buren

willem 2

De burgemeester heeft al gezegd dat wanneer Rood Wit kampioen wordt Rood wit en de Treffers voor 2015 van veld moeten ruilen.

de nachtboswachter

Even de terug reis winnen van jonge kracht en men is als nog kampioen Succes zondag 27 april zou mooi zijn.

ikke

geen wonder, ben ik gisteravond bij het gemeentehuis, komt er niets. hebben ze verloren. alles was al geregeld voor een mooi thuiskampioenschap!(alleen de chauffeur van de tractor weet ik niet)erg jammer……..

wpDiscuz