Opnieuw thuisnederlaag De Treffers, AFC kampioen

De Treffers heeft zaterdagavond voor de zevende keer op rij een thuiswedstrijd verloren. In Groesbeek werden de roodzwarten door EVV verslagen: 0-3. De Treffers moest, doordat Max de Wijze met twee gele kaarten kon inrukken, het grootste gedeelte van het duel met 10 man spelen.

logo de treffers

Het was voor de Groesbeekse equipe tevens de vijfde nederlaag in zeven competitiewedstrijden. De laatste thuisoverwinning van De Treffers was op 3 november 2013, toen werd Juliana ’31 met 1-0 verslagen. Sinds die overwinning hebben de Groesbekers acht van de negen thuisduels verloren, eenmaal speelden de mannen van Zuid gelijk.

Daarnaast werd er slechts driemaal gewonnen in de laatste 18 wedstrijden. Even zo vaak werd er een puntje gepakt. De Treffers staat nog wel achtste, maar het gat met de nummer 13 is slechts vier punten. Er moeten dit seizoen nog twee wedstrijden gespeeld worden.

AFC werd zaterdagmiddag kampioen in de zondagtopklasse. De Amsterdammers wonnen zelf niet, maar zagen dat concurrent VVSB in Cuijk met 4-2 onderuit ging. Voor AFC is het het eerste kampioenschap in de topklasse.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 31 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sjaak afhaak

Weer verloren, maar wel gezellig in de kantine!

stom

Dit is niets nieuws,elke week weer.

Snap nu waarom ze als enigste om 19.00 voeybalde. Ze wilde de nederlaag zolang mogelijk uitstellen.
Prettige paasdagen!

henk

bij het 2de elftal van Boys hebben ze een nieuwe trainer nodig. Ik zou zeggen; Jager pak die kans.
Witte zakdoeken, handdoeken, spandoeken. weg met die trainer.
Chabab heeft nog meer punten gehaald dan de Treffers na de winterstop. Tis dat ze de eerste 10 wedstrijden punten hebben gehaald anders was het dit jaar al hoofdklasser geweest. Nu duurt het nog 1 seizoen. Op naar sportpark Noord tegen Germania en misschien wel Rood – wit.

Peter

Dit is een onhoudbare situatie. Als het tegenzit spelen we straks nacompetitie. Blijven we in de topklasse dan kun je volgend seizoen niet met deze trainer starten!

Laat Gerrit Langeveld dit even weten….Peter

Germania supporter

In het seizoen dat wij hoofdklasse speelden met Camiel als trainer moesten we in de laatste zes wedstrijden één punt behalen om hoofdklasse veilig te stellen. Dat ene punt kwam er niet! Nacompetitie volgde. Het seizoen erna waren we weer eerste klasser. Treffers mensen zeg straks niet dat we niet gewaarschuwd hebben!

Helper..

iedereen van germania heeft ons al tijdig gewaarschuwd alleen wil bij ons de technische commissie niet luisteren en gewoon doorgaan met deze kluns die de zaak niet meer op de rails krijgt. Als schlemiel de jager zelf niet gaat moet men hem maar ontslaan om onze club te redden van de ondergang.
Zelfs bepalende spelers zeggen dat camiel het spelletje niet snapt en beter een dvd speler kan gebruiken om zijn stof uit te leggen.

supporter
Natuurlijk is de trainer eindverantwoordelijke maar ook de technische commissie en de scoutingscommissie maken de laatste jaren de ene naar de andere fout. De treffers speelt sinds jaar en dag 4-3-3 en daar zijn ze groot mee geworden en dat systeem hoort bij de cultuur van de club maar moesten vorig seizoen bij gebrek aan buitenspelers omschakelen naar 4-4-2. om een seizoen te overbruggen is dat niet prettig maar wel een optie. wat schetst mijn verbazing ook dit seizoen wordt er 4-4-2 gespeeld tegen de cultuur van de club in. dit geeft aan dat er slecht gescout is en dat… Lees meer »

He supporter geef dit ook even door aan Gerrit Langeveld en doe ook een belletje naar Jan Peters

Hans
Hoe wil je nou orde op zaken stellen zonder materiaal? Deze spelersgroep is gewoon niet Topklasse waardig. Het feit dat een Jasper Zuidwijk nogeens een seizoen gaat aansukkelen zegt toch alles over de malaise binnen de club! Hij zou wijzer moeten zijn en net als Said en Hofstede gewoon weg moeten gaan. En wat doen Peppink, Bakker en de Wijze nog op Zuid? De Treffers heeft gegokt en verloren en het gaat nog wel een paar jaar duren voordat dit weer gaat zoals men gewend was, tenminste, als er dan nog spelers zijn die willen komen en een toegevoegde waarde… Lees meer »
Boulevard
Weer weggegooid gemeenschapsgeld! Ben benieuwd wanneer de gemeente als rijke olie sjeik gaat ingrijpen! De jager eruit, Van Gaal erin, Suarez ,Messi en Ronaldo aantrekken….Er is op Zuid toch geld zat met de gemeente als investeerder! Geen enkele Groesbeekse club of andere vereniging krijgt zoveel financiële steun, schande schande schande! Verder laat deze wedstrijd weer zien dat het op Zuid bar en boos is! In een vereniging waar onrust heerst op alle fronten kan niemand presteren. Van Dhr Verbeet tot aan Dhr. Geerts ligt iedereen met elkaar doet. Sponsoren verlaten de Titanic…..ben benieuwd wanneer de kapitein dat doet? Zou het… Lees meer »
adder onder gras

het groot doen is er af maar goed ook laat ze maar er uit vliegen het is niks ze kunnen helemaal niks het geld is op en de sigaren zijn op het hele nijerf gelijk schuiven en maak er een speeltuin van zet de 11 spelers en staf er bij de groeten

Wat smullen er een aantal volwassen kerels. Triest gedrag.

Haha

Ik smul van mijn paaseitjes. Camiel is de haas. Ga zo door, op naar de hoofdklasse.

Karel

adder onder gras, wil je voortaan leestekens gebruiken? En met dat stomme gelul van je kun je beter niet reageren..

adder onder gras

kennen jullie de cd van roy orbison it.s over kijk op http://www.youtube.comwatch.vjonf4jmk81k veel luister plezier

nou.. nou

@Trots…. iedereen speelde een “hele goede wedstrijd”, en dan toch weer verliezen.
Je bent blijkbaar snel tevreden…… en ooo.ja. nog gefeliciteerd met “de beste reserve CV van de topklasse”. (een ware prestatie)

Groesbeker

Allemaal ellenlange reacties met soms behoorlijk
veel onzin. Kunnen we niet beter vaststellen dat de rek
uit de groep is en De Treffers al jarenlang bezig is om hun
eigen reputatie te slopen?
De TC deugt niet, er is wanbeleid want de verkeerde trainer en spelers
mogen blijven maar iedereen strak in het pak en sigaartjes met
wijn blijven nuttigen! Get real en pak een bezem om deze in verval
geraakte club te redden..

hetisover

HET EINDE VAN DE TREFFERS IS IN ZICHT!

wpDiscuz