Terugblik debuutjaar Achilles ’29 bij Omroep Groesbeek

Op vrijdag 25 april speelt Achilles ’29 de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen FC Eindhoven. Omroep Groesbeek komt van 19.00 – 23.00 uur live vanaf Sportpark De Heikant. Naast het verslag van de wedstrijd is er een uitgebreide terugblik op het eerste jaar in het betaald voetbal. Hoe kijken een aantal hoofdrolspelers terug op het eerste jaar van de pilot.

In het eerste uur schuiven Harrie Derks, voorzitter Achilles’29, en burgemeester Harry Keereweer aan om te praten over het avontuur van Achilles ’29 tussen de profs. Na de wedstrijd komt het voetbal aan bod. Trainer François Gesthuizen, Technisch Manager Frans Derks en spelers Freek Thoone en Thijs Hendriks zullen hun licht laten schijnen op het voetballen in de Jupiler League.

De uitzending van ‘Op De Stip’ is te beluisteren vanaf 19.00 uur bij Omroep Groesbeek.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
harrie

Valt er wel wat terug te kijken…..

de nachtboswachter

Lijkt me de moeite waard het gezelschap bij elkaar te zien en de wedstrijd kan toch zeker op de televisie uit gezonden worden. Nou de radio dan maar.

henk

Kijk en dat is weer overdreven, afgelopen week al een uitzending over de reünie en nu over de terugblik van het seizoen. Dan moet je dat als omroep bij alle clubs gaan doen.

de nachtboswachter

Oké Henk dan moeten we alle clubs doen.

Zal Robert Claus er ook over hebben over de olie bron Harrie derks en over het omkopen van Danny hoekman hoe dat zit.

Sprookje

Zitten we echt op te wachten!

adder onder gras

een terugblik laat ons niet lachen er is niks goed bij achilles bij het bestuur is niet goed en bij de supporters het is allemaal niks

Groesbeker

echt een programma wat je niet mag missen! Wáár gaat het over, hebben ze niet genoeg publiciteit gehad ofzo? Mag Rood-Wit volgend jaar ook komen praten over hun debuut in de eerste klasse? Laat ze op die Heikant maar eens een kleedhok realiseren en openlijk verklaren hoe en met wie ze dat gaan doen..

Dat is te min voor Robert Claus staat ie niet genoeg in de belangstelling

Hans

Wat een verschrikkelijke etterbakken hier,
Jullie MOETEN wel een hekel aan jezelf hebben!

Heb de radio al aan staan in de hal om niks te missen wat we nog niet wisten succes.

wpDiscuz