Business Meets Achilles ’29

Graag nodigt Achilles ’29 u uit op 9 mei om uw collega-ondernemers van de Achilles ’29-Business Club te ontmoeten tijdens een avond : ‘Business Meets Achilles ’29’.

Het eerste seizoen in de Jupiler League zit er alweer op. Een jaar waarin veel heeft plaatsgevonden, waar lessen zijn geleerd en waar prestaties zijn geleverd. Een jaar waar ontwikkeling wederom centraal heeft gestaan in de groei van de club. Groei en ontwikkeling, daar zult u zich, als ondernemer, ongetwijfeld in kunnen vinden.

Met Business Meets Achilles ’29 wil men terugblikken op het afgelopen seizoen en stilstaan bij de prestaties. Zonder uw steun had Achilles ’29 de stap naar het betaalde voetbal niet kunnen maken. Tijdens deze avond ontmoeten ondernemers elkaar in een informele sfeer en worden waardevolle contacten gelegd. De avond wordt geopend door twee inspirerende gastsprekers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend op het gebied van topsport en business.

De Business Club geeft u graag de gelegenheid om uw relaties ook uit te nodigen. Samen met u wil zij Achilles’29 presenteren als een familiaire, warme en authentieke club waar topprestaties geleverd worden.

Even geen voetbal, maar alle ruimte voor u en uw bedrijf.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet

Opschieten anders is het uitverkocht haha

Peter

geld nodig?

John

Voor geld kunnen naar zuid toe !

metalfan

kijk als ondernemer wil ik graag investeren, maar dan moet ik natuurlijk wel iets van mijn investeringen terug zien gekoppeld.
en dat is nu het grote probleem bij achilles.
ik mag wel investeren maar niets terug verwachten!

richard

maar wel weer reageren.hahahahaha heerlijk

sjaanwilslaan

” De avond wordt geopend door twee inspirerende gastsprekers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend op het gebied van topsport en business.”

Dat zal in ieder geval Frans Derks zijn…

luister deze mensen proberen iets van de grond te krijgen, maar gelijk weer afzeiken hier.

Dree

Ik ben lid van treffers ruim 40 jaar laat iedere club toch in zen waarde wat ze doen. Wat betreft sponsoring en inkomsten. Elke club doet en moet iets doen wij hebben toch de veiling wat dik geld heeft opgebracht . En niet meteen die van derks de bij halen.succes

Wat is dat….iedereen in zijn waarde laten…..
Geloof niet dat dat nog bij iemand in zijn woorden
Boek voor komt
Ze zijn veel beter in afzeiken van iedereen
Kom maar met je rode Duimpjes bah

brabra

hahah de familie derks het geld nodig

wpDiscuz