Medewerkers gemeente Groesbeek lopen marathon

Medewerkers en bestuurders (B&W) van de gemeente Groesbeek hebben zich opgegeven om op 25 september 2014 mee te doen aan de gemeentemarathon. De gemeentemarathon is een estafetteloop over een geijkt parcours van 42 kilometer en 195 meter.

Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 lopers die de marathon in estafettevorm afleggen over het bosrijke terrein van Sportcentrum Papendal. Een rondje is iets meer dan 2 kilometer. Het rondje moet per team dus 20x gelopen worden. Iedere loper loopt daarmee twee (4,2km) of vier (8,4km) hele rondes. Er wordt gelopen voor een goed doel: Fonds verstandelijk gehandicapten.

De organisatie verwacht dat minstens 100 gemeenten zich in zullen schrijven. Naast Groesbeek hebben de gemeenten Barneveld, Boekel en Veldhoven zich afgelopen week ingeschreven.

Alleen medewerkers en bestuurders (burgemeesters, wethouders en gemeentesecretarissen) kunnen zich opgeven om een team te vormen voor deze loop.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeentemarathon.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Grusbekse

Ze weten toch wel dat ze daar een inspanning moeten leveren en daar dan ook moe van worden?

Pietje Spee

Hebben nog tijd genoeg om uit te rusten.

de nachtboswachter

Nou zeg wat een prestatie en dan maar snel duren sportkleding halen en een keer aan trekken kan er allemaal af. Wat zijn we voor het oog toch goed bezig.

henk

Het is wel voor het goede doel. Maar waarom kunnen niet alle gemeente medewerkers er aan mee doen? Des te meer medewerkers mee lopen des te korter de afstand voor de medewerkers wordt. Het gaat ten slotte voor het Fonds verstandelijke gehandicapten. In ieder geval een leuk initiatief en goed voor de gemeentewerkers omdat luie zweet er eens uit te persen.

let's go

Mooie gelegenheid om binnen de gemeente te kijken voor hardloopbegeleiding. Staan ze niet onvoorbereid aan de start.

bellefante

En iedereen op deze Forum wie ook iedere keer commentaar heeft ook mee loopt hebben we meer

de nachtboswachter

Zeker wel goede hardloopbegeleiding is wel nodig zit je zeker goed bij Let s go en het blijft Groesbeeks en lekker in het bos trainen.

Grusbekse

Dan mag jij wel wel meer als een rondje lopen Bellefante , want jij post hier ook regelmatig

Karel

de nachtboswachten zou dan 4 keer de aarde rond moeten lopen..

Diana

En doen ze dat in werktijd of in hun vrije tijd?

de nachtboswachter

Karel ik begrijp hem niet leg even uit.

bellefante

Dat doei ik ook dan grusbekse

henk

25 sept. is op een donderdag dus zal het wel in werktijd zijn. Als ze in de avond nog een marathon moeten gaan lopen wordt het nacht werk.

de nachtboswachter

Sjaak doet zeker mee hij loopt ook altijd in het bos denk daarom ook dat Sjaak het bedacht heeft om als gemeente mee te doen.

wpDiscuz